Obavijesti

Show

Komentari 0

Grupa Detour nastupila je u glazbenoj emisiji 'Diskont'..

Grupa Detour nastupila je u glazbenoj emisiji 'Diskont'..
2

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa

VIDEO

Sastav Detour dobrano je zadužio domaću pop scenu, koju održava kvalitetnom i hrani svojim sjajnim albumima punih 18 godina. Za peti po redu LP TourDetour primili su i Rock&Off nagradu kao Pop&Off izvođač godine, a trenutno promoviraju svježe izašli Master Blaster čiji su zarazni istoimeni singl odabrali za otvaranje svojeg diskontnog nastupa. Na istom je albumu i Imaš sebe, druga stvar s našeg live nastupa, dok je za kraj mini koncerta u Diskontu ostala stvar Snijeg kao jedna (mnogih) miljenica publike.

Detour je raspjevao publiku u Zagrebu: Uskoro i u Beogradu, Šibeniku, Samoboru, Rijeci...
Detour je raspjevao publiku u Zagrebu: Uskoro i u Beogradu, Šibeniku, Samoboru, Rijeci...

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su Jonathan, Bore Balboa, Je Veux, Brkovi, Djeca!, Tidal Pull, Mile Kekin, The Gentleman, Kandžija, BluVinil, Boris Štok, Tus Nua, Rezerve, Brain Holidays, Kojoti, nemanja i Ministranti.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&OFF-a, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije.

Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala, a dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Osim putem digitalnih kanala, Diskont se može pratiti i putem besplatne Rock&Off videoteke na Iskonovim TV platformama. Radi se o prvoj hrvatskoj glazbenoj TV videoteci, koja će se redovito nadopunjavati video playlistama domaćih rock i vezanih izvođača.

- Kako ne sadrži reklame, Rock&Off videoteka je savršena video i audio kulisa za opuštanje, druženje ili rad kod kuće. Počeli smo sa žanrovskim listama koje usput omogućuju otkrivanje nove glazbe, a vrlo skoro pridružit će im se i playliste za chill, vježbanje, koncentraciju i dr. Čini se da se glazba vraća na TV - poručili su iz Iskona.

Spektakl u Samoboru: Nastupat će Zdenka Kovačiček, Detour, Natali Dizdar i Zoran Predin...
Spektakl u Samoboru: Nastupat će Zdenka Kovačiček, Detour, Natali Dizdar i Zoran Predin...

- Jako smo sretni što ćemo proširiti Rock&Off platformu, pa smo u ovih šest godina, osim dodjele nagrada, kviza, Kampusa, Skenera, Radija, Rock&Off turneje te Male škole Rock&Off novinarstva, u suradnji s našim partnerom Iskonom kreirali i Diskont. U narednih pola godine objavit ćemo nastupe 26 izvođača iz Diskonta  odnosno gotovo 80 novih videa. Slični koncepti u svijetu postoje već godinama, a mi smo ih preuzeli i modificirali za našu scenu,  zadržavajući visoku kvalitetu audio i video materijala. Vjerujemo da je i ovo način da veliki broj rock&off glazbenika dođu do što šire javnosti što je i krajnji cilj rock&off platforme. Hvala svim izvođačima, autorima, producentima te diskografskim kućama koje su se odazvale za suradnju - rekli su iz organizacije Rock&Off-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.