Obavijesti

Show

Komentari 7

Hana: 'Prijavio me prijatelj, a neke cure mi se nisu svidjele...'

Hana: 'Prijavio me prijatelj, a neke cure mi se nisu svidjele...'
5

Ušla sam zadnja i razmišljala: 'Oh, već ih je sve upoznao.' Cure su me lijepo dočekale i bile su ljubazne. Neke su mi se svidjele, a neke nisu. Moje prvo mišljenje o Goranu bilo je: 'Zgodan i smotan' - prisjetila se

VIDEO

Pozdrav ekipa i dobrodošli na moj prvi video. Ja sam Hana iz 'Gospodina Savršenog', započela je kandidatkinja prve sezone 'Gospodina Savršenog' Hana Rodić (21), koja je naposljetku i osvojila Gorana Jureneca (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

  

- Napokon vam predstavljam svoj prvi video! Pošto je tek prvi naravno da se još pokušavam snaći i raditi što bolje pa nemojte biti strogi. Ovo je tek početak i snimat ću često. Ljubi vas vaša Hana - napisala je uz video koji je u samo sat vremena skupio više od 1000 pregleda. Hana je sa svojim brojnim pratiteljima odlučila podijeliti iskustva. Osim osobnog doživljaja, Hana je otkrila i nekoliko zanimljivih detalja iz zabavne emisije 'Gospodin Savršeni'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:25



- Neke situacije koje su se događale iza kamera ipak neću pričati. Moj prijatelj me nagovorio da se prijavim u reality. Onda kreće casting na kojem se biraju najzanimljiviji kandidati. Iskreno, bila sam sigurna u svoj prolazak. Uvjerila sam samu sebe i rekla: 'Ti si prošla'. Jedini problem bio je zbog mojih godina s obzirom na to da je Goran 18 godina stariji od mene - samouvjereno je rekla te dodala kako joj ne smetaju Goranove godine.  

Htjela je probati nešto novo, a reality je, kako kaže, jedna posebna priča. Prije je bila ovisnik o gledanju takvog formata, a sada bi bez problema ponovno sudjelovala. Rodić se prisjetila i prve večeri u luksuznoj kući. 

- Ušla sam zadnja i razmišljala: 'Oh, već ih je sve upoznao. Što da radim sada? Cure su me lijepo dočekale i bile su ljubazne. Neke su mi se svidjele, a neke nisu. Moje prvo mišljenje o Goranu bilo je: 'Zgodan i smotan' - prisjetila se Hana. 

- Sve cure su htjele ići dalje. Kada pričamo o showu stvarno mogu reći da je sve bilo odlično, ali o djevojkama nemam takvo mišljenje. Meni se Goran nakon određenog vremena počeo sviđati. Kao i svim ostalim djevojkama. Najteži dio u showu je to što Goran izlazi s drugim djevojkama. Zbog toga smo se 'klale' - rekla je Hana koju su djevojke cijelo vrijeme ismijavale da je 'pobjednica' što je naposljetku i postala. 

- Pravu istinu o tome zašto je Goran prvo izabrao drugu djevojku je nešto što će ostati između mene i njega. Ne želimo nikoga povrijediti, a i to je malo komplicirana priča. Goran mi se javio na Instagramu dva dana nakon finala. U poruci je pisalo: 'Nemoj mi ništa zamjeriti'. Dopisivali smo se i onda smo odlučili otići na spoj - zaključila je Hana te obećala svojim pratiteljima kako će joj se Goran priključiti čim riješi poslovne obaveze u Njemačkoj. 

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju