Show

Komentari 28

Harry izgubio tužbu: 'Životinje na slikama su bile drogirane...'

Harry izgubio tužbu: 'Životinje na slikama su bile drogirane...'

Princ se žalio neovisnoj organizaciji za medijske standarde, rekavši da je objavio fotografije kako bi podigao svijest, a ne da pokaže umijeće fotografiranja divljih životinja

Novi 'udarac' za princa Harryja (35) - izgubio je tužbu protiv britanskog tabloida koji je napisao da su divlje životinje, koje je objavio na službenom Instagram profilu, bile drogirane i privezane, piše CNN.

WellChild awards 2015

Priča je krenula u travnju prošle godine, kada je princ povodom Dana planete zemlje objavio sporne fotografije.

Najviše je pažnje privukao slon koji je također bio vezan, ali zbog načina na koji je slika uređivana, Harryjevi obožavatelji nisu mogli vidjeti uže oko stražnjih nogu.

Terenski vodič u Malaviju, Frank Weitzer, koji je o svemu popričao s novinarima Daily Maila, također je tog dana fotografirao.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bili smo u poplavnoj ravnici i to je bilo krajem srpnja 2016. Imam niz slika, iz drugačije perspektive, prikazujući slona koji se kasnije srušio na tlo - rekao je, a to potvrđuje njegov album, snimljen u isto vrijeme kada je snimao i princ.

Nakon Harryjevih fotografija, naslov u novinama je bio: 'Drogirani i vezani ... Ono što vam Harry nije rekao o onim zadivljujućim fotografijama divljih životinja'.

Princ se nakon toga požalio neovisnoj organizaciji za medijske standarde, rekavši da je objavio fotografije kako bi podigao svijest, a ne da pokaže umijeće fotografiranja divljih životinja.

Ipak, organizacija je odbila njegovu žalbu objasnivši kako novine nisu prekršile kodeks prakse same organizacije. Buckinghamska palača odbila je komentirati odluku.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci