Show

Komentari 5

Harry ponovno kritizirao obitelj i navukao bijes: 'On ne poštuje nikoga, blatio je čak i djeda...'

Harry ponovno kritizirao obitelj i navukao bijes: 'On ne poštuje nikoga, blatio je čak i djeda...'

Vojvoda od Sussexa puno je vremena proveo napadajući instituciju u kojoj je odrastao govoreći da mu je nanijela mnogo boli. Trebali bi se predstavljati samo kao Harry i Meghan, kažu izvori bliski dvoru

Najviše rangirani izvori bliski kraljevskoj obitelji, zaposlenici Buckinghamske palače odani kraljici Elizabeti II (95) sve su ljući i smatraju da je vrijeme da se princ Harry (36)  i Meghan Markle (39) u potpunosti odreknu svojih titula. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, zaposlenici se osjećaju izdano nakon što je princ Harry prošlog tjedna još jednom opleo po svom ocu, princu Charlesu (72) i ostatku svoje obitelji. Podsjetimo, gostujući u podcastu Daxa Sheparda Harry je rekao da ih je otac jako loše odgojio. Dodao je da to ne treba nikoga čuditi, budući da je to naučio iz odgoja kojeg su mu pružili kraljica Elizabeta II i pokojni princ Philip.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Malo je reći da su ljudi zaprepašteni takvom izjavom. Nitko ne može vjerovati da je takvo što napravio kraljici, kada je vojvoda od Edinburgha tek pokopan. Uvući djeda u sve ovo ne samo da je šokantno, nego je i izraz nepoštovanja - otkrio je izvor iz palače i dodao: - Vojvoda od Sussexa u razgovoru je puno vremena proveo napadajući instituciju u kojoj je odrastao, a koja mu je navodno nanijela jako puno boli. Nitko ne razumije zašto onda, ako mu se institucija toliko ne sviđa, ne odbaci svoje titule.

Neki se zalažu za to da Meghan i Harry trebaju zamrznuti titule. 

- Trebali bi zamrznuti titule, tako da i dalje postoje, no da ih više ne koriste. Baš kao što su svojedobno dogovorili o svojim HRH titulama (His/Her Royal Highness). Trebali bi se predstavljati samo kao Harry i Meghan, a ako to ne žele, trebaju objasniti zašto ne žele - rekao je drugi izvor.

Podsjetimo, Meghan i Harry su, u dogovoru s kraljicom, a prilikom napuštanja kraljevske obitelji i odlaska prvo u Kanadu, a potom i u Ameriku, ostavili svoje HRH titule.

Najčitaniji članci