Show

Komentari 6

Harry Styles upoznao je svoju djevojku Oliviju Wilde s majkom

Harry  Styles upoznao je svoju djevojku Oliviju Wilde s majkom

Bivši član One Directiona Harry Styles i američka glumica Olivia Wilde prvi put su izašli u javnost kao par prije godinu dana, a sada je britanski pjevač navodno upoznao svoju djevojku s majkom Anne

Obožavatelji bivšeg pjevača One Directiona Harry Stylesa (27) možda nisu bili iznenađeni kad su ga vidjeli s mamom dvoje djece Olivijom Wilde (37) jer Styles već dugo ima reputaciju da više uživa u društvu starijih dama, prenosi Mirror.

Harry Styles on Radio 2

Međutim, neki bi se mogli iznenaditi kad saznaju da Harry ovu trenutnu romansu shvaća ozbiljnije od bilo koje svoje prethodne veze.

Navodi se da je Harry upoznao Oliviju, koja ima sedmogodišnjeg sina Otisa i petogodišnju kćer Daisy s bivšim dečkom Jasonom Sudeikisom (46), s vlastitom majkom Anne, koja se smatra važan korak u vezi.

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

- Ovo je isprva izgledalo namještaljka za publicitet, dvije poznate osobe u vezi, ali sada je očito puno više od toga. Za njih je to stvarno uzbudljivo, a za Harryja još više jer je ovo najozbiljnije što je ikada napravio u vezi - rekao je izvor za TheSun.

U međuvremenu, neki obožavatelji su činjenicu da je Olivia upoznala Anne shvatili kao 'trag' da se Harry planira oženiti svojom djevojkom tijekom 2022. godine. Harry, iako nikada nije oženjen, ima dugu povijest viđanja sa ženama koje su starije od njega.

Instagram

U prošlosti povezivali s Erin Foster, Tess Ward, Emily Atack i pokojnom Caroline Flack. I također ranije hodao s Kendall Jenner, Taylor Swift i Camille Rowe.

Dok je Harry bio relativno 'škrt' u vezi svoje trenutne romanse, Olivia je pričala o sreći koju je doživjela dok su je povezivali s pjevačem. - Sretnija sam nego što sam ikada bio. I zdravija sam nego ikad i divno je to osjećati- izjavila je Wild za Vouge.

Najčitaniji članci