Houdek: Martina Tomčić malo zna o showu, ne odlučuje ona | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 46

Houdek: Martina Tomčić malo zna o showu, ne odlučuje ona

Houdek: Martina Tomčić malo zna o showu, ne odlučuje ona
6

TKO JE BOLJI Martina Tomčić misli da je žiri showa ‘Voice - najljepši glas Hrvatske’ nekompetentan jer loše bira kandidate. Jacques Houdek joj je odgovorio

VIDEO

Na ispadanje Stjepana Lacha (21) iz televizijskog showa “Voice - najljepši glas Hrvatske” najburnije su reagirale Ivana Husar Mlinac (37) i operna pjevačica Martina Tomčić (39), koje su mu mentorice u stvarnom životu. Obje su bile mentorice i u TV showu “Tvoje lice zvuči poznato”, a Martina je bila i članica žirija u “Zvijezde pjevaju”.

Nakon što je student četvrte godine geografije u prvoj emisiji novog showa otpjevao “Angels” Robbieja Williamsa , a nitko od četvero članova žirija nije se okrenuo i uzeo ga u ekipu, naljutile su se Ivana i Martina, kod kojih mladić iz Turnašice kraj Požege već dvije godine ide u školu pjevanja.

- Ovaj vokal očito nije bio dovoljno dobar za hrvatski ‘Voice’, ali mi smatramo da je upravo on taj. Bravo, Stjepane! Ivana i ja ponosne smo na poštenu igru - rekla je Martina. Žiri je u naletu bijesa optužila da gledaju svoju korist i pričaju nebuloze jer su željni samopromocije, ali ubrzo je s društvene mreže izbrisala taj komentar. Smirila se nakon što se i mentor Tony Cetinski (45) pokajao što nije uzeo Stjepana Lacha u svoju ekipu.

VIDEO

- Ovaj momak sigurno će biti uspješan, bez obzira na to što se nitko nije okrenuo. Još nešto. Zaboravljate da mi ne vidimo kandidata dok pjeva - pravdao se Cetinski. Žao je i Jacquesu Houdeku (33). Pjevač je poslije audicije poslao poruku Stjepanu i Raheli Buturić (18) s Dugog otoka, koja također nije prošla dalje.

- Ohrabrio sam ih da se i drugi put prijave u show te ne odustaju od snova. Svima koji su ispali posvetili smo puno vremena poslije snimanja, dali im smjernice i konstruktivne kritike. U ‘Voiceu’ presuđuju minijaturne nijanse i bojiš se okrenuti ako te netko ne pogodi sto posto jer uvijek postoji šansa da će doći netko bolji, a svaki mentor smije uzeti samo 12 kandidata - objašnjava Jacques.

Dodaje kako su čisti dokaz kvalitete pjevači za kojima se okrenu sva četiri mentora.

- Glazba nam nije istog žanra i imamo različite ukuse, ali kad svi izaberemo isto, očito je da se na pozornici pojavila ta energetska i pjevačka čarolija koju tražimo - kaže Houdek. Drago mu je što je audiciju prošao Bojan Aleksovski (27), na čije su se pjevanje okrenuli samo Indira i Tony. Bojan se upisao u Houdekovu školu pjevanja, ali morao je odustati zbog drugih obveza.

Požežanin koji živi u Rijeci s makedonskom pjevačicom Jelenom Stankovskom prvi singl “Se što sakaš ti” snimio je 2009. Godinu dana poslije sudjelovao je i na makedonskom izboru za pjesmu Eurovizije. Ima album na makedonskom i hrvatskom, a u “Voiceu” će pjevati u Tonyjevu timu.

‘Nismo zaslužili loše komentare’

Mi u žiriju ne možemo pasti na anđeosko lice pjevačice jer je ne vidimo, ali itekako možemo čuti da je pjevački nezrela. Ružne komentare nismo zaslužili, pogotovo od kolega koji time potvrđuju koliko malo znaju. Kad budu u mentorskim foteljama, neka odluče i neka znaju bolje, rekao je Jacques Houdek.

Stjepana su svi tješili, neće odustati od glazbe

Obitelj i prijatelji teže su podnijeli ispadanje od mene. Od pobjede je važnije da ljudi čuju za tebe, kaže Lach.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu