Show

Komentari 30

Hrvati u 'Zadruzi' napali Frana: 'Što je ovo? Počeo si govoriti srpski, promijenio si se skroz...'

Hrvati u 'Zadruzi' napali Frana: 'Što je ovo? Počeo si govoriti srpski, promijenio si se skroz...'

Kap koja je prelila čašu za Filipa je bilo kada je Fran počeo pričati srpski jezik. Tako mu je sinoć ukazao na to da je umjesto 'sretan' počeo govoriti 'srećan' kada je Fran objašnjavao zašto više neće biti s Paulom

Srpski reality show Zaruga ušao je u svoje zadnje mjesece. Naime, natjecatelji se bore za nagradu od 50.000 eura u kojoj trebaju 'izdržati' do lipnja, kada će se znati pobjednik. 

POGLEDAJTE VIDEO

Budući da je prošla sezona bila iznimno gledana i u Hrvatskoj, kada je pobijedila i Iva Grgurić (28), produkcija je ove seozne uvela još Hrvata. 

Među njima su kontroverzni par Fran Pujas i Paula Hublin, koji su prekinuli ubrzo nakon što su u nju ušli te prijatleji Monika Horvat i Filip Car. 

U mjesecima koji su slijedili od početka Zadruge, njih su se četvero držali zajedno. Iako su svi redom imali skandale, njihovo zajedništvo prevladalo je sve razmirice.

Ipak, u zadnje vrijeme Fran se otuđio od skupine i poprilično promijenio. 

Prije raskida, Paula je zamjerila Franu što je promijenio identitet i što koristi riječi koje se koriste u Srbiji umjesto onih u Hrvatskoj. Tada mu je zamjerila što je počeo govoriti "pavlaka" umjesto "vrhnje".

Prije dva dana Monika, Paula i Filip su ogovarali Frana zbog toga što se ne drži zajedno s njima.

Ipak, kap koja je prelila čašu za Filipa je bilo kada je Fran počeo pričati srpski jezik. Tako mu je sinoć ukazao na to da je umjesto 'sretan' počeo govoriti 'srećan' kada je Fran za glavnim stolom pred ostalim Zadrugarima iznio zašto više ne želi biti u vezi s Paulom.

- Puno sam srećniji ovako sam nego da se vraćam u taj odnos - objašnjavao je Fran.

– Ja nisam srećan, ja sam sretniji i tko god je u ovoj kući sretan - rekao je Filip, a Paula dobacila:

– I ja isto! - u afektu kojim je pokazala kako joj se ne sviđa Franova promjena. 

Najčitaniji članci