Obavijesti

Show

Komentari 56

Hrvatica spremna za Zadrugu: 'Moj plan je pokoriti estradu'

Hrvatica spremna za Zadrugu: 'Moj plan je pokoriti estradu'
9

Nikada ne bih ušla u reality s ciljem da nađem novog dečka. Iskreno, ne vjerujem da ću se zaljubiti. Još uvijek imam osjećaje prema jednoj osobi, priznala je Iva

VIDEO

Iva Grgurić (25) jedina je Hrvatica koja večeras ulazi u srpski reality show Zadruga. Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom spremna je za 'borbu', a nakon izlaska planira 'pokoriti' estradu. 

- U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla sam kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojem ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je atraktivna Iva, a na pitanje što možemo očekivati od njezinog sudjelovanja, odgovorila je kratko - očekujte neočekivano. 

S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje punih 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje. 

Za razliku od većine natjecatelja koji tvrde kako u reality ulaze bez 'asa u rukavu', Slavonka nam je otkrila kako ima razrađenu taktiku.

- Nemam iskustva s reality projektima, ali imam dobru taktiku. Neću otkriti kakvu s obzirom na to da neki planovi trebaju biti misteriozni - rekla je Iva koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze. O ljubavnoj vezi u realityju ne razmišlja, ali kako kaže, nikada ne reci nikada. 

- Nikada ne bih ušla u reality s ciljem da nađem novog dečka. Iskreno, ne vjerujem da ću se zaljubiti. Još uvijek imam osjećaje prema jednoj osobi - priznala je Iva koja ima ozbiljne planove nakon izlaska iz showa. Iako ne želi otkrivati detalje, dala je naslutiti kako će se pokušati probiti i u pjevačke vode. 

- Oduvijek volim i pratim glazbu. Tijekom osnovne škole pohađala sam i glazbenu. Imam sluha, stas i glas, a moj plan je nakon izlaska pokoriti estradu. Cijeli svoj život pjevam u kadi i mogu reći da imam više iskustva nego ovi na estradi - zaključila je atraktivna Iva kojoj su obožavatelji već posvetili nekoliko stranica na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'