Obavijesti

Show

Komentari 56

Hrvatica spremna za Zadrugu: 'Moj plan je pokoriti estradu'

Hrvatica spremna za Zadrugu: 'Moj plan je pokoriti estradu'
9

Nikada ne bih ušla u reality s ciljem da nađem novog dečka. Iskreno, ne vjerujem da ću se zaljubiti. Još uvijek imam osjećaje prema jednoj osobi, priznala je Iva

Iva Grgurić (25) jedina je Hrvatica koja večeras ulazi u srpski reality show Zadruga. Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom spremna je za 'borbu', a nakon izlaska planira 'pokoriti' estradu. 

- U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla sam kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojem ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je atraktivna Iva, a na pitanje što možemo očekivati od njezinog sudjelovanja, odgovorila je kratko - očekujte neočekivano. 

S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje punih 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje. 

Za razliku od većine natjecatelja koji tvrde kako u reality ulaze bez 'asa u rukavu', Slavonka nam je otkrila kako ima razrađenu taktiku.

- Nemam iskustva s reality projektima, ali imam dobru taktiku. Neću otkriti kakvu s obzirom na to da neki planovi trebaju biti misteriozni - rekla je Iva koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze. O ljubavnoj vezi u realityju ne razmišlja, ali kako kaže, nikada ne reci nikada. 

- Nikada ne bih ušla u reality s ciljem da nađem novog dečka. Iskreno, ne vjerujem da ću se zaljubiti. Još uvijek imam osjećaje prema jednoj osobi - priznala je Iva koja ima ozbiljne planove nakon izlaska iz showa. Iako ne želi otkrivati detalje, dala je naslutiti kako će se pokušati probiti i u pjevačke vode. 

- Oduvijek volim i pratim glazbu. Tijekom osnovne škole pohađala sam i glazbenu. Imam sluha, stas i glas, a moj plan je nakon izlaska pokoriti estradu. Cijeli svoj život pjevam u kadi i mogu reći da imam više iskustva nego ovi na estradi - zaključila je atraktivna Iva kojoj su obožavatelji već posvetili nekoliko stranica na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...