Obavijesti

Show

Komentari 27

Hrvatice bez šminke: U ljetnim danima najviše vole prirodno

Hrvatice bez šminke: U ljetnim danima najviše vole prirodno
7

Prekrasna bez šminke, divno vas je vidjeti u ovom izdanju, hvalili su pratitelji domaće zvijezde

VIDEO

Kad biste znali koliko uništavate lice s toliko slojeva pudera, komentiraju često pratitelji na društvenim mrežama. Slavni zbog raznih obveza i snimanja nastoje imati čisto lice, a ako to ne ide, posluže se Photoshopom. Ipak, kad dođu ljetni mjeseci, na neko vrijeme poziraju bez trunke šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Transformacija Nine Badrić

Pokretanje videa...

Nina Badrić 01:43

Pjevačica Nina Badrić (50) jedva čeka ljeto jer tada pobjegne u svoju vikendicu u Jelsi na Hvaru, koju naziva drugim domom. Tada se pohvali i tenom, kao i licem bez šminke. 

Kada nije u studiju HRT-a, Barbara Kolar (52) njeguje prirodan izgled. Pohvale na račun mladolikog izgleda prima godinama, a za vitku liniju zaslužno je hodanje. 

- Ima nešto u onome da se stvari dogode kad se prestaneš opsesivno truditi oko njih. Znala sam mjesecima paziti na svaki zalogaj i ne izgubiti ni grama i to me frustriralo. Kad mi se igrom slučaja fokus živciranja prebacio na nešto drugo, apetit me napustio, a hodanje prirodom smirivalo. S vremenom su rezultati - ili posljedice, kako već na to gledali - postali vidljivi. Eto, nije baš neka dijeta za preporučiti. Tim više što doista ne mislim da je vitkost istoznačna s ljepotom, a za sreću nije ni nužna niti joj je jamstvo - rekla je svojedobno za 24sata. 

Nives Celzijus (40) poznata je po provokatNIVEivnim fotografijama, a s vremena na vrijeme se potpuno opusti. Tada uzme vrijeme za sebe, uživa u stvarima koje voli i ne šminka se. 

Glumicu Bojanu Gregorić Vejzović gledali smo ovog proljeća u showu 'Ples sa zvijezdama'. Vitkom linijom posramila je i upola mlađe djevojke. Ljeti je uglavnom bez šminke, a komplimenti ne izostaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin