Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Hurley 'napada' bradavicama: I dalje ne brine za mišljenje sina

Oduzimaš mi dah. Tako si magična. Tvoja bradavica je izašla iz raja i sad znam da je i taj tvoj dio tijela savršen kao i ostatak, komentirali su glumičini obožavatelji

Foto: Instagram
40 komentara

U dobi je u kojoj sve što njegova majka radi ga sramoti i jednostavno ne može razumjeti zašto se njegova majka ne može malo pokriti, rekao je nedavno prijatelj Damiena Hurleyja (16), sina glumice Elizabeth Hurley (53). Damien je molio majku da se prestane hvaliti golišavim fotografijama jer ga njegovi prijatelji zadirkuju, no Engleskinju to nije ni malo 'dirnulo'. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Glumica je nastavila sa svojim seksi slikama na radost brojnih obožavatelja. Elizabeth se fotografirala u prozirnom dugom ogrtaču od grube tkanine, odnosno kaftanu. Glumica je 'zalegla' za sliku, a budući da je narančasti materijal s prugama proziran naziru se njezine bradavice što je vjerojatno opet uzrujalo njezinog sina Damiena. No obožavatelji su ju podržali i istaknuli da im ne smeta što su joj grudi provirile. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Oduzimaš mi dah. Tako si magična. Tvoja bradavica je izašla iz raja i sad znam da je i taj tvoj dio tijela savršen kao i ostatak - napisali su obožavatelji glumici. Kažu kako ne razumiju 'drame' oko bradavica žena na fotografijama i predložili su kako sljedeći put ide 'do kraja' te makne suvišnu odjeću. Dodali su kako joj je treba odati poštovanje što u svojim pedesetima izgleda bolje nego većina žena. 

I ON JU FOTKA Sin Liz Hurley očajan: 'Mama, pokrij se. Stalno me sramotiš'

Foto: schreenshot 433 Instagram

- I dalje rasturaš. Hvala što si mi uljepšala dan - komentirali su fanovi. Glumicu je sin nedavno zamolio promijeni svoje navike s golišavim fotografijama, ali ona mu je objasnila da je iznimno ponosna na svoj mladenački izgled i kako ne vidi ništa pogrešno u tome da to redovito pokazuje. 

GODINE SE NE VIDE Seksi u pedesetima: Tek sada su potpuno zadovoljne tijelom

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Održala mu je predavanje o ženama iz magazina koje izgledaju izmoreno i istrošeno te imaju previše kilograma i sijedu kosu i pitala ga bi li bio zadovoljniji da tako izgleda - otkrio je Damienov prijatelj. Elizabeth je zaprijetila Damianu da će ako ne prestane prigovarati početi nositi veo kao časne sestre. Glumica, koja igra u seriji 'Kraljevska obitelj', ne shvaća zašto mu odjednom smetaju njezine objave na društvenoj mreži, a do nedavno ju je stalno fotografirao.  

HOROR U LONDONU Muškarac je nećaka Elizabeth Hurley izbo nožem nasred ulice

Foto: schreenshot 433 Instagram

ZA ONE S JAKIM ŽELUCEM Hurley pokazala tešku ozljedu nećaka: Ovo je učinjeno nožem
Naši partneri pišu
Message