Show

Komentari 47

Iliću pozlilo na kraju koncerta: 'Bio je blijed i počeo se gušiti'

Iliću pozlilo na kraju koncerta: 'Bio je blijed i počeo se gušiti'

Djelovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvježio, a potom su ga smjestili na stolicu iza pozornice, priča izvor za Kurir

Srpskom pjevaču Miroslavu Iliću (69) pozlilo je u utorak navečer nakon što je održao koncert u Beogradu. Navodno se Ilić nije osjećao dobro nakon što je sišao s pozornice i počeo se gušiti. 

- U trenutku je problijedio i požalio se da mu je loše. Djelovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvježio, a potom su ga smjestili na stolicu iza pozornice, gdje ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je vidjela takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - izjavio je izvor za Kurir.

Navodno je Ilić pred kraj koncerta osjećao slabost i napetost, ali je uspio održati nastup do kraja. 

- Primijetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put dogodilo, jer čovjek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - dodao je izvor. Miroslav se nije odazvao na pozive Kurire. 

 

Najčitaniji članci