Show

Komentari 21

Indira se javila s vjenčanja Ivice Zupca i Kristine Prišč: 'Divni su'

Indira se javila s vjenčanja Ivice Zupca i Kristine Prišč: 'Divni su'

Naš NBA košarkaš i njegova dugogodišnja partnerica u subotu su stali ispred oltara, a među 180 uzvanika na slavlju su se našle i pjevačice Indira Levak i Lana Jurčević

Kristina Prišč (29) i njen odabranik Ivica Zubac (24) ovoga vikenda vjenčali su se u Malom Lošinju. Povodom tog sretnog dana priredili su dvodnevno slavlje za svojih 180 uzvanika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među uzvanicima bila je i pjevačica Indira Levak (47), koja je objavila fotografiju s mladenkom i otkrila kako je izgledala Kristinina druga haljina.

- Za potpunu radost potreban je netko s kime ćete ju podijeliti... Njih dvoje su divni. Slavili smo uz pjesmu ljubav dvoje predivnih ljudi. Volim vas - napisala je Indira.

Na fotografiji se vidi kako se Kristina presvukla iz svoje raskošne vjenčanice u nešto jednostavniju večernju haljinu kako bi mogla u potpunosti uživati u večeri sa svojim gostima.

U crkvi je Kristina nosila haljinu u u kroju sirene prepunu sićušnih detalja i s puf rukavima koji su joj elegantno padali s ramena. Njezin izbor za večer bila je duga bijela haljina asimetričnog je kroja, s jednim dugim prozirnim rukavom ukrašenim kristalima i s visokim prorez do bedra. Kristina je nosila podignutu frizuru i zaobišla je nakit pa je tako naglasila svoja ramena i dekolte.

S druge strane, Indira se odlučila za žarko crvenu haljinu, koja je savršeno pristajala uz njenu pedikuru.

Osim što je podijelila fotografiju s mladenkom, pjevačica je snimila i svoju kolegicu Lanu Jurčević (36) u elegantnoj, dugoj crnoj haljini. Lana je nasmijala Indiru kad joj je otkrila da "redizajnira" haljinu s klamericama.

Indira se već ranije ovaj tjedan pohvalila kako je stigla u Mali Lošinj povodom vjenčanja i tako je objavila fotografiju s terase hotela gdje se održalo slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO UŽIVO SA ŠPANCIRFESTA 2021: