Obavijesti

Show

Komentari 86

Ines iz 'Ljubav je na selu' hitno traži smještaj za Bahru: 'Molila me za pomoć, ima mali budžet'

Ines iz 'Ljubav je na selu' hitno traži smještaj za Bahru: 'Molila me za pomoć, ima mali budžet'
6

Frizerka je u showu tražila ljubav čak pet puta, a ovo nije prvi put da pomaže bivšim natjecateljicama. Organizirala je akciju za pomoć Bahri pri traženju povoljnog smještaja nakon što je morala iseliti iz svog doma...

Bahra Zahirović (55), natjecateljica 13. sezone showa 'Ljubav je na selu', osvojila je srca publike svojom iskrenošću i osebujnim izjavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U RTL-ovom specijalu 'Moja karijera, moja atmosfera' otkrila je da je imala teško djetinjstvo, a svoje biološke roditelje nije željela spominjati. Ispričala je da je jako zahvalna udomiteljskoj obitelji koja je njoj i njezinim sestrama omogućila odgoj i obrazovanje. Iako je život nije mazio, Bahra ističe da je i dalje optimistična.

Unatoč tome, čini se da ipak nije došao kraj Bahrinim nevoljama. Nedavno je na društvenim mrežama je krenula u potragu za jeftinijim smještajem i zamolila pratitelje za pomoć. 

 - Tražim manji stan tipa kućice sa nus prostorijama po povoljnoj cijeni s obzirom na jako manja primanja. Ako možda tko ima ili znade da mi izađe u susret i pomoć javite mi u inbox, hvala hitno je - napisala je. 

Bahra iz 'Ljubav je na selu' će dobiti zube: Jako sam sretna jer ću imati novi, lijepi osmijeh...
Bahra iz 'Ljubav je na selu' će dobiti zube: Jako sam sretna jer ću imati novi, lijepi osmijeh...

Ines Petrić (46), koja je pet puta tražila partnera u showu 'Ljubav je na selu', pomogla je Bahri u potrazi za novim domom.

- Živjela je kao podstanar na katu jedne kuće. Vlasnik je sada prodao cijelu kuću, pa Bahra ima kratki rok za iseljenje - priča nam Ines, te dodaje da ju je Bahra kontaktirala jer zna da poznaje puno ljudi.

- Zamolila me za pomoć, ona ima jako mali budžet i ne može financirati stanarinu i polog. Zato tražimo kuću koju bi čuvala i plaćala režije ili nekoga tko bi joj ponudio besplatno stanovanje za pomoć u kućanstvu - kaže nam Ines, koja je u potragu uključila svoje pratitelje na Instagramu, te brojne susjede i prijatelje.

Olja i Bahra uživaju u Splitu, ležerno su prošetale rivom...
Olja i Bahra uživaju u Splitu, ležerno su prošetale rivom...

- Javilo mi se jako puno ljudi, mnogi od njih žive u inozemstvu i imaju kuće u Dalmaciji koje im ne trebaju. Žele ih dati Bahri na besplatno korištenje, no njoj ta lokacija ne odgovara jer je jako vezana uz Zagreb - kaže Petrić.

- Jedna obitelj koja  živi izvan Hrvatske posjeduje zgradu u Ilici, te će za nekoliko dana doći pogledati u kakvom je stanju  prvi put nakon potresa. Ako sve bude okej, Bahra će useliti u jedan od stanova - priča nam Ines, te naglašava kako je odgojena da pomaže svakome i da je to naslijedila od pokojnih roditelja.

Početkom godine pomagala je i prijateljici iz showa Sandri Gomboc Škrinjar (32), čiji dom je nastradao nakon razornog potresa koji je pogodio Sisak.