Show

Komentari 0

Influenser poginuo u nesreći, ispao je kroz vozačev prozor...

Influenser poginuo u nesreći, ispao je kroz vozačev prozor...

Tužnu vijest ispričala je majka Tessie na TikToku gdje ga je pratilo više od 200 tisuća pratitelja. Vrlo brzo pokrenuta je i GoFundMe kampanja kako bi se skupio novac za pogreb

Influenser Timothy Hall (18), na društvenim mrežama poznatiji kao 'Timbo the Redneck' prošlu nedjelju preminuo je u nesreći. Tužnu vijest objavila je njegova obitelj.

Poginuo je dok je pokušavao izvesti trik s kamionetom. Usred trika, Timothy je izlazio kroz vozačev prozor, a kamionet se prevrnuo i poklopio ga. 

- On više neće snimati vide, nikad više. Moj sin je jučer stradao u teškoj nesreći i nije uspio preživjeti. Htjela bih zahvaliti njegovim fanovima. Volio je TikTok i vjerovao da ga fanovi podržavaju, to mu je puno značilo. Ponekad me nije htio slušati, samo je rekao 'Napravit ću to za TikTok". Moje srce je slomljeno - dodala je shrvana majka.

Pokrenuta je i GoFundMe kampanja s ciljem prikupljanja novca za njegov pogreb čiji troškovi iznose oko 9500 dolara ( oko 60.000 kuna). Iznos je na kraju i prikupljen, a majka Tessie zahvalila je svim donatorima.

- Moja obitelj i ja vam zahvaljujemo iz sveg srca -  iskreno je napisala mama. 
 

Najčitaniji članci