Obavijesti

Show

Komentari 3

Ipak se pomirili? Demi i Ashton zajedno su napustili svoj dom

Ipak se pomirili? Demi i Ashton zajedno su napustili svoj dom
5

Demini problemi započeli su na njezinu šestu godišnjicu braka s Ashtonom. Glumica se zbog njegove nevjere izgladnjuje. Visoka je 165 cm, a ima 44 kilograma

VIDEO

Ulazili su u automobil ispred njihove kuće u Los Angelesu. Ona je djelovala izgubljeno i mršavije nego ikad. Prvi put otkako su se u počele pojavljivati informacije i detalji o Ashtonovoj (33) nevjeri, Demi Moore (48) i njezin suprug viđeni su zajedno u javnosti. 

Već prošli tjedan, kad se sama pojavila na premijeri filma 'Margin Call' u kojem glumi, bilo je vidljivo da je glumica drastično smršavjela. Mnogi se boje da bi taj gubitak kilograma mogao utjecati na njezino zdravlje. Glumica se zbog nevjernog supruga navodno izgladnjuje. Ima 44 kile na svojih 165 centimetara. 

Demini problemi započeli su na šestu godišnjicu braka s Ashtonom. Dok ga je čekala u njihovom domu, on je bio na tulumu u luksuznom apartmanu hotela u San Diegu. Tad je Demi prevario s 22-godišnjom Sarom Leal.

Od tada su Demi i Ashton većinu vremena proveli odvojeno. Ona u Los Angelesu, on u New Yorku. 

Demi bila kod odvjetnika, Ashton tražio drugu priliku

I prije Ashtonove nevjere, par je imao problema u braku zbog čega su išli na bračno savjetovanje. Njegov izvanbračni izlet sa Sarom bio je kap koja je prelila čašu. Demi je tada pod velikim pritiskom medija, bliskih prijatelja i obitelji odlučila otići kod odvjetnika i tražiti savjete o rastavi. Bračno savjetovanje im nije pomoglo pa je odvjetnik bio jedino što joj je preostalo. S njim je razgovarala o raspodjeli imovine. 

Nakon što je ona bila kod odvjetnika, Ashton je svojim prijateljima rekao da očekuje kako će Demi 'svaki dan' podnijeti zahtjev za rastavu braka. Ipak, u tom trenutku našao se pred osudom javnosti, a pala je i gledanost serije ' Dva i pol muškarca'. Tada ju je molio da ne pokreće rastavu te da mu pruži drugu priliku. Bogatstvo glumice  procjenjuje se na 680 milijuna kuna. 

Nakon što su objavljene najnovije fotografije na kojima se vidi kako par izlazi iz svog doma i zajedno sjedaju u auto, čini se kako mu je ona ipak oprostila te da je par odlučio spasiti svoj brak. 

Par je u braku od 2005. godine. Nemaju djece. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić