Show

Komentari 38

Ispovijest transrodnog glumca nakon zahvata: 'Nisam se htio pogledati, a sad sam muževniji'

Ispovijest transrodnog glumca nakon zahvata: 'Nisam se htio pogledati, a sad sam muževniji'

Do prije godinu dana poznat kao glumica Ellen Page - zvijezda filmova 'Juno' i 'Inception', Elliot Page otkrio je kako mu je operacija odstranjivanja dojki promijenila život

Elliot Page (34) oglasio se prvi put nakon što je prije godinu dana otkrio da je transrodan. Za magazin Time otvoreno je progovorio o operaciji uklanjanja tkiva dojki te objasnio kako se nikada nije osjećao bolje u vlastitoj koži. 

- Napokon sam taj koji jesam - naglasio je glumac.

Istaknuo je kako ne samo da se osjeća muževnije otkako se podvrgnuo operaciji, već osjeća i veću odgovornost dijeliti svoju istinu sa širom javnošću.

- Mnogi utjecajni ljudi šire vrlo opasne mitove i štetne priče - svakodnevno se raspravlja o tome postojimo li uopće, a transrodne osobe itekako su stvarne. 

U intervjuu Page ističe kako ga sama operacija ne definira kao transrodnu osobu, već ga oslobađa od pakla koji mu se dogodio u pubertetu i omogućuje mu da napokon može podnijeti vlastiti odraz u ogledalu. 

- Osjećam ogromnu zahvalnost za nevjerojatne ljude koji su me podržali na ovom putu. Ne mogu ni reći koliki je izvanredan osjećaj konačno se voljeti dovoljno kako bih došao do svojeg autentičnog ja - napisao je na svojem Instagram profilu. 

Pageova uskoro bivša supruga, Emma Portner, za američki Page Six izjavila je da je ponosna na njega jer se više ne skriva od svijeta i što je odlučio živjeti autentično.

Podsjetimo, par je u siječnju odlučio podnijeti zahtjev za razvod, samo tri godine nakon što su svoju vezu okrunili brakom. 

 

Najčitaniji članci