Obavijesti

Show

Komentari 4

Isto mjesto, desetljeće nakon: 'Kristina drži visoki standard'

Isto mjesto, desetljeće nakon: 'Kristina drži visoki standard'
9

Par je slobodno vrijeme iskoristio za odmor u New Yorku, a posjetili su i Brooklyn Bridge na kojem su prije deset godina ovjekovječili trenutak fotoaparatom

VIDEO

Marin Čilić (30) i supruga Kristina Milković (29) nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka i to nakon više od desetljeća veze. Tenisač je na Instagramu podijelio dvije fotografije koje su raznježile brojne obožavatelje. 

Par je slobodno vrijeme iskoristio za odmor u New Yorku, a posjetili su i Brooklyn Bridge na kojem su prije deset godina ovjekovječili trenutak fotoaparatom. 

- Rekao bih da Kike drži visoki standard, a u mom slučaju brada i ovaj mobitel su me spasili - našalio se Marin i u manje od 24 sata skupio više od 14 tisuća lajkova. 

- Koliko lijep par. Daj Bože da provedete još sto godina zajedno. Moram priznati, ova ljepotica ti stvarno diže prosjek - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Par se vjenčao 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.

Tenisač je suprugu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa.

Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. U srpnju 2017. ju je zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

Marin i Kristina posljednjih godina vode 'Zakladu Marina Čilića' koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove.

- Čvrsto vjerujemo da svako dijete u sebi ima neograničeni potencijal. Ako vjeruješ u sebe, radiš marljivo i ako imaš adekvatnu podršku, možeš ostvariti svaki san. Iz osobnog iskustva znam koliko je to teško i zato je cilj ovog projekta, ali i svih ostalih koje je Zaklada već provela i koje planira provesti u budućnosti, upravo to – biti podrška djeci u ostvarivanju njihovog maksimalnog potencijala i njihovih snova - rekao je Marin Čilić, čija će Zaklada dodijeliti stipendije u nekoliko kategorija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga