Obavijesti

Show

Komentari 4

Isto mjesto, desetljeće nakon: 'Kristina drži visoki standard'

Isto mjesto, desetljeće nakon: 'Kristina drži visoki standard'
9

Par je slobodno vrijeme iskoristio za odmor u New Yorku, a posjetili su i Brooklyn Bridge na kojem su prije deset godina ovjekovječili trenutak fotoaparatom

Marin Čilić (30) i supruga Kristina Milković (29) nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka i to nakon više od desetljeća veze. Tenisač je na Instagramu podijelio dvije fotografije koje su raznježile brojne obožavatelje. 

Par je slobodno vrijeme iskoristio za odmor u New Yorku, a posjetili su i Brooklyn Bridge na kojem su prije deset godina ovjekovječili trenutak fotoaparatom. 

- Rekao bih da Kike drži visoki standard, a u mom slučaju brada i ovaj mobitel su me spasili - našalio se Marin i u manje od 24 sata skupio više od 14 tisuća lajkova. 

- Koliko lijep par. Daj Bože da provedete još sto godina zajedno. Moram priznati, ova ljepotica ti stvarno diže prosjek - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Par se vjenčao 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.

Tenisač je suprugu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa.

Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. U srpnju 2017. ju je zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

Marin i Kristina posljednjih godina vode 'Zakladu Marina Čilića' koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove.

- Čvrsto vjerujemo da svako dijete u sebi ima neograničeni potencijal. Ako vjeruješ u sebe, radiš marljivo i ako imaš adekvatnu podršku, možeš ostvariti svaki san. Iz osobnog iskustva znam koliko je to teško i zato je cilj ovog projekta, ali i svih ostalih koje je Zaklada već provela i koje planira provesti u budućnosti, upravo to – biti podrška djeci u ostvarivanju njihovog maksimalnog potencijala i njihovih snova - rekao je Marin Čilić, čija će Zaklada dodijeliti stipendije u nekoliko kategorija.