Show

Komentari 9

Ivana Mišerić prolazi kroz teško razdoblje: 'Oporavit ćemo se od rezanja i mučnina. Ona je borac'

Ivana Mišerić prolazi kroz teško razdoblje: 'Oporavit ćemo se od rezanja i mučnina. Ona je borac'

Nakon tjedan dana počela je jesti! Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repićom niti nosila igračku… Danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, podijelila je voditeljica s pratiteljima

Ivana Mišerić (36) ovih dana prolazi kroz jako tešku situaciju jer njezina kujica Frida ima zdravstvenih problema. Iako nije otkrila o čemu se točno radi, radijska voditeljica objavila je fotografiju s psićem u kojoj je pobliže opisala kroz što su prolazile.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon tjedan dana počela je jesti! Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repićom niti nosila igračku… Danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, baš je borac, osjetljiva, a jaka. Oporavit ćemo se od rezanja, mučnina, vratiti apetit i kupati se u moru… Dan po dan - napisala je voditeljica uz nekoliko fotografija svog bijeloj krznenog ljubimca.

Fotografija je prikupila više od 3 tisuće lajkova, a podršku Fridi pružili su i brojni poznati, a među njima su i glumac Slavko Sobin, pjevač Ivan Penezić, glumica Katarina Baban, stilist Marko Grubnić, pjevačica Nika Turković i brojni drugi. 

Inače, Ivana svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, no sa svojim je pratiteljima s vremena na vrijeme ipak odluči podijeliti zaljubljene fotografije s dečkom Draženom Kovačevićem. Par se često nalazi u Istri gdje Dražen živi.

O Ivaninom novom dečku se zna vrlo malo, samo njegovo ime i prezime. Instagram profil mu je zaključan, a svoj život drži vrlo privatnim. Iako je Dražen Ivaninim pratiteljima i dalje misterij, u komentarima podržavaju njezinu vezu i sreću koju ne može skriti.

Radijska voditeljica prekinula je vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine.

Najčitaniji članci