Obavijesti

Show

Komentari 9

Ivana Mišerić prolazi kroz teško razdoblje: 'Oporavit ćemo se od rezanja i mučnina. Ona je borac'

Ivana Mišerić prolazi kroz teško razdoblje: 'Oporavit ćemo se od rezanja i mučnina. Ona je borac'
6

Nakon tjedan dana počela je jesti! Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repićom niti nosila igračku… Danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, podijelila je voditeljica s pratiteljima

VIDEO

Ivana Mišerić (36) ovih dana prolazi kroz jako tešku situaciju jer njezina kujica Frida ima zdravstvenih problema. Iako nije otkrila o čemu se točno radi, radijska voditeljica objavila je fotografiju s psićem u kojoj je pobliže opisala kroz što su prolazile.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Cafe 24 VIDEO

- Nakon tjedan dana počela je jesti! Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repićom niti nosila igračku… Danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, baš je borac, osjetljiva, a jaka. Oporavit ćemo se od rezanja, mučnina, vratiti apetit i kupati se u moru… Dan po dan - napisala je voditeljica uz nekoliko fotografija svog bijeloj krznenog ljubimca.

Fotografija je prikupila više od 3 tisuće lajkova, a podršku Fridi pružili su i brojni poznati, a među njima su i glumac Slavko Sobin, pjevač Ivan Penezić, glumica Katarina Baban, stilist Marko Grubnić, pjevačica Nika Turković i brojni drugi. 

Inače, Ivana svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti, no sa svojim je pratiteljima s vremena na vrijeme ipak odluči podijeliti zaljubljene fotografije s dečkom Draženom Kovačevićem. Par se često nalazi u Istri gdje Dražen živi.

O Ivaninom novom dečku se zna vrlo malo, samo njegovo ime i prezime. Instagram profil mu je zaključan, a svoj život drži vrlo privatnim. Iako je Dražen Ivaninim pratiteljima i dalje misterij, u komentarima podržavaju njezinu vezu i sreću koju ne može skriti.

Radijska voditeljica prekinula je vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin