Show

Komentari 16

Ivana Plechinger otvorila dušu: 'Nakon moždanog udara sam promijenila sve osim supruga'

Ivana Plechinger otvorila dušu: 'Nakon moždanog udara sam promijenila sve osim supruga'

Bivša pjevačica i voditeljica otkrila je kako joj je teška zdravstvena situacija zauvijek promijenila život. Svoja iskustva želi odijeliti s drugima, pa drži motivacijske govore i piše drugu knjigu

Nekadašnja pjevačica i televizijska voditeljica Ivana Plechinger (48) s 39 godini je preživjela moždani udar. Sada je potpuno promijenila način života, a svoja iskustva podijelila je u motivacijskim govorim i uspješnoj knjizi, čiji nastavak upravo piše, otkrila je za INMagazin.

POGLEDAJTE VIDEO:

 U svojoj drugoj knjizi Ivana će odgovorit će na pitanje što bi voljela da je znala ranije u životu. Kaže da je voljeti sebe Voljeti sebe, iznimno teško, te da je, iako je sada uspješna motivacijska govornica, nekoć bila pravi primjer žene koja se stavlja na posljednje mjesto.

Kaže kako joj to nije pomoglo da postane bolja mama i žena, pa je upravo zbog toga, te zbog svog zdravstvenog stanja, odlučila napraviti životni preokret.

- Ja kažem da sam nakon moždanog promijenila sve osim muža i to je zapravo istina - rekla je Ivana, koja svoje spoznaje i pozitivne misli želi prenijeti na druge.- Doktori te liječe jednom tjedno, jednom mjesečno, jednom u šest mjeseci na kontrolama, a ti samog sebe možeš liječiti 24 sata na dan - uvjerena je.


 

 

Najčitaniji članci