Obavijesti

Show

Komentari 33

Iz 'Ljubavi na selu' u 'Večeru za 5': 'Moj farmer je antitalent za kuhanje! Uskoro ćemo se ženiti'

Iz 'Ljubavi na selu' u 'Večeru za 5': 'Moj farmer je antitalent za kuhanje! Uskoro ćemo se ženiti'
7

Stelu smo imali priliku gledati u 14. sezoni popularnog showa gdje je upoznala svog budućeg supruga, a sada je testirala i svoje kulinarske sposobnosti

VIDEO

Još jedan tjedan 'Večere za 5' je završio, a gledatelji su imati priliku upoznati Stelu Pavičić (28), konobaricu iz Varaždina. Stelu već neki znaju jer je sudjelovala u 14. sezoni showa 'Ljubav je na selu' gdje je upoznala i svog budućeg supruga Tomislava Skejića.

Stela nam je ispričala o sudjelovanju u 'Večeri za 5', iskustvu koje je stekla tijekom 'Ljubav je na selu' i planovima za vjenčanje.

FOTO Stela i Tomislav iz Ljubav je na selu uživaju u morskim radostima: 'Pun je ljubavi'
FOTO Stela i Tomislav iz Ljubav je na selu uživaju u morskim radostima: 'Pun je ljubavi'

- Uvijek sam bila ljubiteljica 'Večere za 5', budući da sam i sama kuharica i domaćica, planirala sam već i prije 'Ljubavi na selu' ići u 'Večeru za 5', ali nisam imala hrabrosti sve do sada. Vrlo sam zadovoljna i sretna što sam upoznala tako divne ljude, i stekla još jedno iskustvo u životu, i naravno iskušala svoje kapacitete - rekla nam je Stela pa otkrila kada se pojavila njena ljubav prema kuhanju.

- Moja ljubav prema kuhanju počela je od malih nogu, uvijek sam sa svojom bakom i mamom spremala razne delicije, drago mi je da sam imala najbolje učiteljice i što su obje uvijek imale vremena da me nauče nešto novo. Kuhati sam počela sa 15 godina, kreativna sam osoba pa tako volim kreirati ponekad i sama vlastite recepte - ispričala nam je.

Kako kaže, najviše voli peći torte i kolače. Uz to voli praviti i bolonjez koji joj je najdraže jelo, a nije joj mrsko spraviti i razne vrste mesa, pite, bureke, štrukle, variva... Pitali smo ju voli li i njen Tomislav kuhati te što najviše voli kada mu Stela pripremi.

- Moj Tomislav najviše voli piletinu, tako da piletinu pripremam na sto načina. Nažalost, antitalent je za kuhanje, pokušala sam ga nešto i naučiti, no teško. Osuđen je na brzu hranu kada nije kraj mene - ispričala nam je Stela.

Stela je u 'Ljubav je na selu' pronašla farmera iz svojih snova, a ispričala nam je kakvo joj je iskustvo bilo biti jedna od kandidatkinja.

- Emisija 'Ljubav je na selu' meni je bila jedno prekrasno iskustvo, upoznala sam dobre ljude, mogu reći da sam zbog te emisije malo proširila svoje vidike po pitanju nekih stvari, emocionalno sam otvorila srce i dušu nakon puno godina, i poklonila svoju ljubav jednom predivnom muškarcu, mom Tomislavu - ispričala nam je pa otkrila koja je tajna uspješne veze.

- Tajna uspješne veze je prije svega povjerenje, pažnja, razumijevanje, bez toga teško da će veza uspjeti, živimo u vremenu gdje nam je sve dostupno od tehnologije na dalje , pa je nekim ljudima to izazov, ljudi ulaze u površne odnose i naravno da takva 'kvazi' ljubav s vremenom blijedi, sve zavisi od osobe do osobe, neki mogu voljeti i biti s jednom osobom, a netko ne, za ljubav nisu potrebna bogatstva, bogatstvo je u duši - govori Stela.

Stela i Tomislav uskoro planiraju i vjenčanje, a Stela kaže kako joj je želja imati vjenčanicu sirena kroja. Što se tiče ceremonije, ne žele preveliko vjenčanje. Planiraju pozvati samo uži krug obitelji i poznanika, jer kako kaže Stela, bitna je ljubav, a za goste i planove će lako.

Za kraj smo upitali Stelu planira li ulaziti u još nekakav televizijski projekt.

- Planiram da, ako bude prilike - zašto ne, komunikativna sam i znatiželjna osoba, projekti tipa 'Večere za 5' razbiju moju svakodnevicu pritom upoznam i prekrasne ljude - rekla nam je.

POGLEDAJTE NOVI KULINARSKI SERIJAL 'LEĐA O LEĐA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara