Obavijesti

Show

Komentari 64

Iza rešetaka: Slavni Hrvati koji su imali problema sa zakonom

Iza rešetaka: Slavni Hrvati koji su imali problema sa zakonom
1

Ove domaće zvijezde okusile su kako je to biti u zatvorskoj ćeliji. Neke od njih su tamo samo prenoćile dok su neki ležali u zatvoru čak nekoliko mjeseci

VIDEO

Čak i poznati iskusili su kako je to provesti noć u zatvorskoj ćeliji. Mladen Grdović (58) prije sedam godina je osuđen na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana, zbog vikanja i prijetnji Brankici (47) i bratu Paolu. Supruga ga je zbog svađe prijavila i prije šest godina. Tada su ga priveli i uvjetno osudili na 20 dana zatvora. Imao je incident i prije tri godine kada je vikao na Brankicu, no pjevač je tada zaradio prijavu za narušavanje javnog reda i mira. U srpnju su zbog fizičkog okršaja u obiteljskom domu oboje zaradili prijave za obiteljsko nasilje.

Prošle godine Rajku Dujmiću (62) određeno je 30 dana istražnog zatvora. Sumnjičili su ga da je pijan zgrabio za vrat suprugu Snježanu Dujmić (51) i pokušao ju izbaciti iz stana. Iz pritvora je izašao nakon nešto više od dva tjedna zbog teškog fizičkog i psihičkog zdravlja. Snježana ga je posjećivala svakog dana, a imao je privilegiju da bude sam u sobi.

Pixsell

Prije šest godina Goran Bare (51) je u zatvoru proveo 19 dana zbog optužbi da je fizički napao svoju djevojku Željku Matković. U ćeliji je imao petero cimera od kojih ni jedan nije bio ljubitelj njegove glazbe, no svi su ga poštovali, a glazbenik je tamo dobio inspiraciju za nove pjesme. Ovo mu nije bio prvi boravak u Remetincu. Prvi put završio je u zatvoru zbog 0,4 grama kokaina.

Međimurskog slavuja Josipa Katalenića (35) uhitili su prošle godine zbog sumnje da je s interneta na svoje računalo pohranio dječju pornografiju. Pjevaču su nekoliko puta produljili istražni zatvor jer su se pojavili novi dokazi o spolnom zlostavljanju i iskorištavanju djeteta, iako je odmah platio jamčevinu od 50 tisuća kuna. Pušten je tek nakon nekoliko mjeseci kada je platio novu jamčevinu od 1,5 milijuna kuna.

Vjeran Zganec - Rogulja / PIXSELL

Igor Cvitanović prije sedam godina napao je urednika i redakciju Storyja te im prijetio. Bivši pomoćni trener Zdravka Mamića uzrujao se zbog tadašnje naslovnice časopisa na kojoj je bila fotografija njega i tajanstvene brinete. Ispod naslova 'Igor Cvitanović: Javni poljubac s djevojkom!' stajala je fotografija na kojoj bivši nogometaš i mlada djevojka šapuću jedno drugome na uho. Zbog ispada morao je prenoćiti u zatvoru.

Marko Prpić/Pixsell

Nekoliko dana u Remetincu je provela i Nina Mamić (23) jer je tijekom šest mjeseci obitelji svog bivšeg dečka poslala 300 prijetećih poruka. Kći bivših supružnika Vanje (44) i Zorana Mamića (45) prijavila je majka njenog bivšeg dečka, no ubrzo je povukla prijavu pa je Nina izašla iz zatvora bez da je platila jamčevinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu