Show

Komentari 47

Izludio obožavateljice: Keanu Reeves pokazao guzu na plaži

Izludio obožavateljice: Keanu Reeves pokazao guzu na plaži

Dok se Keanu presvlačio u kupaće gaćice, spustio je ručnik i otkrio cijelu stražnjicu. No ni jedna se obožavateljica nije pobunila, već su se naprotiv 'užarile' društvene mreže od komentara...

Glumca Keanu Reevesa (55), koji je u studenom prvi put u 35 godina karijere pokazao djevojku, umjetnicu Alexandru Grant (47), paparazzi su 'ulovili' samog na kalifornijskoj plaži. Ništa čudno, s obzirom da je holivudska zvijezda poznata kao 'vuk samotnjak'. 

Keanu je na plažu stigao na motoru, a znatiželjnim paparazzima ubrzo je pokazao više nego što su očekivali...

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok se presvlačio u kupaće gaćice, spustio je ručnik i otkrio cijelu stražnjicu. No ni jedna se obožavateljica nije pobunila, već su se naprotiv 'užarile' društvene mreže od komentara. 

- Keanu izgleda kao da uopće ne stari - jedan je od mnogobrojnih komentara. 

Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio kada je bio u dvadesetima. Tijekom 90-ih bio je u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Godine 1999. dobili su mrtvorođeno dijete, kćerkicu Avu.

U osmom mjesecu trudnoće Jennifer je morala ići na hitni porod, a ishod ih je emocionalno uništio. Dvije godine nakon tragedije Jennifer je poginula u dobi od 28 godina. Život je izgubila u automobilskoj nesreći.

Umjetnica Alexandra sada je, kako tvrde, uspjela 'otopiti' njegovo srce. Par su povezivali već ranije ove godine, a prijatelji su postali još prije deset godina. 

- Počeli su izlaziti ranije ove godine, ali su to željeli držati u tajnosti. Keanu želi dijeliti život s njom. Izuzetno je sretan i zahvalan što je Alexandra dio njegova života - rekao je izvor blizak paru.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ BOŽIĆNOJ ČESTITIKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci