Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

'Između mene i Sare se rađa nešto više od prijateljstva...'

Marina je na vaganju pitala Marina što ima novo na ljubavnom polju, ali on se suzdržavao od odgovora. Na kraju je ipak priznao da on i Sara nisu samo prijatelji

Foto: RTL
35 komentara

Plavi i crveni tim moraju odraditi još jedan veliki izazov, a prije nego što doznaju o čemu je riječ, kandidati među sobom raspravljaju što bi ih moglo dočekati. Plavi su u deficitu s muškarcima pa crveni tim vjeruje kako će odsad izazovi biti prilagođeni ženama. Zadatak je da u parovima prikupljaju naranče koje se nalaze na podu te ih odnesu do košara, a pri tome se mogu služiti bilo kojim dijelom tijela osim rukama. Dvije naranče donose pola kilograma prednosti na vaganju, a zadatak je da prikupe 20 naranči, što bi moglo donijeti pet kilograma prednosti na vaganju.

Foto: RTL

U izazovu sudjeluju dva para iz svakog tima, a tko će to biti - odlučivat će slamke. U crvenom timu igraju Julija, Danijela, Ivan i Marino dok u plavom igraju Gurka, Nea, Maca i Sara. Plavima je puno bolje išlo pa su svojih 20 naranči skupili za nekoliko minuta i tako dobili pet kilograma prednosti na vaganju. Poslije velikog izazova pred kandidatima je trening, a crveni su u priličnoj drami jer strahuju da neće moći nadoknaditi razliku.

POGLEDAJTE VIDEO:

To se osjetilo i na treningu pa se trener Edo morao posebno truditi motivirati svoj tim.Na vaganju je crveni tim odlučio iskoristiti svoja dva kilograma prednosti koja su stekli u prvom tjednu pa je prema tome plavi tim bio u prednosti tri kilograma. O izbacivanju kandidata odlučivat će žuta linija, odnosno onaj tim koji izgubi manje kilograma morat će birati koga od troje kandidata ispod žute
linije žele izbaciti.

Foto: RTL

Danijela je išla prva na vagu, a priznala je da se boji što će vaga pokazati. A vaga je pokazala da u odnosu na prethodno vaganje nije izgubila ni grama. Trener Edo objasnio je da je to vjerojatno posljedica njezine prošlotjedne bolesti nakon koje je izgubila četiri kilograma. Ana je izgubila 1,8 kg s čim nije bila zadovoljna. Julija je na vagu išla neopterećena jer je uvjerena da se trudila maksimalno. Izgubila je dva kilograma s čim su bili zadovoljni i ona i njezin trener. Lidija je ostvarila gubitak od 2,1 kg.

- Njezine dvije kile su ok, ali potrudit ćemo se da sljedeći tjedan bude još i više - kazala je Maja.

ŽIVOT NA VAGI Marino o kockanju: 'Bio sam u ponoru, izgubio sam prijatelje'

Mirna je priznala da joj je vaganje uvijek stresno, ali je rezultat od 2,8 kg manje izvukao osmijeh na lice. Maca je izgubila samo 1,1 kg što joj nikako nije bilo ohrabrujuće.

- Moglo je bolje, još kad se sjetim koliko treba do onog zacrtanog. Ali doći ću do tog zacrtanog, do 70 kg - kazala je Maca, a Maja je dodala i da bi Maca mogla davati više na treninzima.

Foto: RTL

Nenad je očekivao da će mu vaga pokazati četiri kilograma manje, ali je vaga pokazala samo 1,7 kg manje.

- Ovo me šokiralo više nego Danijelin i Anin rezultat - komentirao je Edo te dodao kako se boji da je Nenad odustao sam od sebe.

Foto: RTL

Nea je na vaganju imala tri kilograma manje s čim je bila jako zadovoljna, baš kao i trenerica Maja. Marina je na vaganju Marina pitala što ima novo na ljubavnom polju, ali on se suzdržavao od odgovora. Na kraju je ipak priznao da se između Sare i njega rađa nešto više od prijateljstva. U tom je pozitivnom duhu bio i njegov rezultat na vagi, izgubio je 3,5 kg. Sara je izgubila samo 0,2 kg, a Gurka je lakši za 3,1 kg. Roko je još jednom pokazao da je najviše zagrizao, njegova je vaga pokazala pet kilograma manje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message