Obavijesti

Show

Komentari 17

J.Lo i Affleck drugi put izgovorili sudbonosno 'da': Pogledajte prizore sa bajkovitog vjenčanja

J.Lo i Affleck drugi put izgovorili sudbonosno 'da': Pogledajte prizore sa bajkovitog vjenčanja
2

Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bio je Affleckov dugogodišnji prijatelj, Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney Jimmy Kimmel...

Slavni par Jennifer Lopez (53) i Ben Affleck (50) u subotu je drugi put izgovorio 'sudbonosno da'. Raskošna svečanost održala se na imanju zvijezde serije 'Dobri Will Hunting', izvijestili su američki mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Zaljubljeni golupčići s A liste već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali su to ponovno učinili službenim, ovaj put pred prijateljima i obitelji na Affleckovu imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Lopez je nosila haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo. Daily Mail objavio je fotografije na kojima se slavni par grli i ljubi prije same ceremonije. 

Gosti su dobili zadatak da se obuku u bijelo što je bila i boja vjenčanja. Među holivudskim uzvanicima na trodnevnom događaju bio je dugogodišnji Affleckov prijatelj Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger i Jimmy Kimmel.

Iako je Benova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, glumcu su podrška bila djeca koju je dobio s njom, a na proslavi su bili i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Triput se liječio od alkoholizma, a film inspiriran njegovim ocem domarom donio mu je Oscara
Triput se liječio od alkoholizma, a film inspiriran njegovim ocem domarom donio mu je Oscara

Prisjetimo se, par se prvi put sreo na snimanju filma 'Gigli' 2002. godine. Postali su medijska senzacija dok su hodali, ali su odgodili svoje planirano vjenčanje 2003. godine, a zatim su početkom 2004. godine objavili da je njihovoj vezi kraj.

Prošle godine obnovili su svoju vezu, a u travnju ove godine objavili zaruke. Njoj je ovo četvrti brak, a njemu drugi.

- To je prekrasna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku - rekla je glumica u veljači, u intervjuu za časopis "People".