Obavijesti

Show

Komentari 107

Jelenin dom od 18 mil. kuna: Ima bazen i sobu za poslugu...

Jelenin dom od 18 mil. kuna: Ima bazen i sobu za poslugu...
3

Vila na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću sada je u vlasništvu Jelene Karleuše

Folk diva Jelena Karleuša (40) ne štedi na luksuznim putovanjima, markiranoj odjeći i skupocjenim automobilima, a krajem prošle godine 'počastila' se i novom vilom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Vila na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (54) sada je u vlasništvu Karleuše. Točnije folk pjevačica dobila ju je na poklon od supruga i nogometaša Duška Tošića (34), a zatim su je renovirali. Karleuša se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama.

- Moja nova kuća - napisala je Karleuša na Instagram profilu. Vila ima veliko dvorište, bazen, četiri kupaonice, sobe za poslugu i tri gostinjske sobe. 

Cijena kuće navodno iznosi 2,5 milijuna eura, odnosno 18,5 milijuna kuna. 

Pjevačica ne štede ni na obrazovanju svoje djece. Atina (11) krenula je u peti razred privatne škole, dok je Nika (10) sad četvrti. Pohađaju školu u kojoj godina za jednog učenika košta 7.000 eura, odnosno 50.000 kuna, prenosi Kurir, a čini se kako Karleuša za svoje kćeri želi samo najbolje. 

- U toj školi se nastava vodi na engleskom jeziku. Jelena ne štedi kad je u pitanju obrazovanje njezinih nasljednica pa ni sad nije marila za cijenu već joj je bitno da su u sigurnim rukama. U školi će imati ručak, suvremene učionice, park i igralište, a organiziran im je i prijevoz do kuće. Jelena je posjetila nekoliko privatnih škola, ali ih je upisala u ovu - pišu srpski mediji. 

 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak