Show

Komentari 16

Jerković komentirala Badrić: 'Top si, ali uživo izgledaš bolje'

Jerković komentirala Badrić: 'Top si, ali uživo izgledaš bolje'

Iako vrijeme krati odlascima u grad, Nini nedostaju druženja, a naročito koncerti. Nedavno je u intervjuu za 24sata rekla kako bi voljela da se 2020. nikad nije dogodila

Prve zrake sunca koje su mnoge obradovale posljednjih nekoliko dana iskoristila je i pjevačica Nina Badrić (48). Prošla je gotovo godina dana od njezinog posljednjeg koncerta, koji Nini jako nedostaju. Nedavno je bila u Beogradu, a zadnjih dana šeta zagrebačkim ulicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poznati i prihodi

Objavila je nekoliko fotografija na Instagramu. Lagano je počela s cvjetnim uzorcima, no pažnju je ipak 'ukrala' posljednja fotografija. Dobila je puno komentara na račun izgleda.

- Izgledaš top na fotografiji, ali uživo, kada sam te srela neki dan bez šminke, u trenirci... Mrak! Bolja nego na fotki - poručila joj je manekenka Iva Jerković.

- Volim i ja tebe - odgovorila joj je Badrić, a na izgledu su je pohvalile i pjevačica Žanamari Perčić (39) i Lana Klingor (40). 

Iako vrijeme krati odlascima u grad, Nini nedostaju druženja, a naročito koncerti. Nedavno je u intervjuu za 24sata rekla kako bi voljela da se 2020. nikad nije dogodila. 

- Mnogi su ostali bez posla, egzistencije za svoje obitelji, krova nad glavom, a doktori, medicinske sestre i osoblje u bolnicama čine nadljudske napore da spase gole ljudske živote. Mogu samo reći jedno: 'Ne ponovila se nikada' - rekla je Nina. 

 

Najčitaniji članci