Show

Komentari 5

Johnny Depp i Cooper svirali na 50. godišnjici Aerosmitha...

Johnny Depp i Cooper svirali na 50. godišnjici Aerosmitha...

Domaćin večeri bio je britanski komičar Russel Brand koji je zbijao šale o drogom obilježenoj povijesti benda, kao i o poodmakloj dobi frontmena Stevena Tylera...

Glumac Johnny Depp (56) i glazbenik Alice Cooper (71) pridružili su se u petak Aerosmithu na gala večeri i nastupu u Los Angelesu kako bi proslavili 50. godišnjicu glazbene karijere te američke rock skupine, čiji su albumi jedni od najprodavanijih svih vremena. 

76th Venice Film Festival

Cooper i Depp, koji s gitaristom Aerosmitha Joem Perryjem sviraju i u rock supergrupi Hollywood Vampires, bili su među više od desetak glazbenika koji su svirali hitove benda na gala večeri. Tu su bili i članovi Foo Fightersa te Sammy Hagar i John Legen.

GBR, Alice Cooper in Concert

Domaćin večeri bio je britanski komičar Russel Brand koji je zbijao šale o drogom obilježenoj povijesti benda, kao i o poodmakloj dobi frontmena Stevena Tylera, gitarista Perryja i Brada Whitforda, te basista Toma Hamiltona. 

- Čudo je da je i dalje živ - rekao je Brand o 71-godišnjem Tyleru, proglasivši ga "najseksi sedamesetogodišnjakom u povijesti". 

FILE PHOTO: Vocalist Tyler and guitarist Perry of Aerosmith perform during their "Aerosmith: Let Rock Rule" tour at The Forum in Inglewood

Aerosmith je formiran 1970. u Bostonu te je slavu stekao kao američki odgovor na britanske Rolling Stonese koji su spajali blues i hard rock. Tyler i Perry uskoro su zbog svog drogiranja dobili nadimak "toksični blizanci", a kroz karijeru su više puta prošli rehabilitaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci