Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Jole u zagrljaju Domenice: 'On uvijek zabavlja, čak i kad pleše'

Jole ima istančan ukus pa na društvenim mrežama pravi svega 60 ljudi. Činjenica da pjevač ‘prati’ Domenicu dokazuje da cijeni njen rad. Da i pjevačica voli Jolu dokazala je videozapisom gdje plešu zajedno

Foto: PIXSELL
16 komentara

Na splitskoj rivi povodom Dana Grada, održan je glazbeno-humanitarni koncert 'Ključ života' na kojem su nastupali Gibonni (50)Tedi Spalato (65) Doris Dragović (58) Goran Karan (55) Jole (47)Domenica  (25) i drugi.

Foto: Privatni albumI

- Bilo je stvarno predivno i neopisivo. Splitska publika je pokazala veliko srce kad su u pitanju humanitarni koncerti - rekla nam je Domenica.

Domenika Zuvela 24 PITANJA Domenica: 'Kao mala bila sam zaljubljena u Alena Vitasovića'

Pjevačica se nakon 'obavljenog' koncerta s pjevačkim kolegama opustila na partiju. Naime, na društvenoj mreži objavila je videozapis u kojem pleše s Jolom. Plesali su svega nekoliko sekunda, a onda mu je Domenica 'priskočila' u zagrljaj.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Kako god okreneš Jole uvijek zabavlja...bilo pjesmom ili plesom - napisala je Domenica.

Jole ima istančan ukus pa na društvenim mrežama prati svega 60 ljudi. Činjenica da pjevač ‘prati’ Domenicu dokazuje da cijeni njezin rad.

MUŠKI OBOŽAVATELJI Domenica: 'Nudili su mi brak, ali ja sam sve ponude odbila...'

Obožavateljima je bilo drago što su Jole i Domenica zaplesali, pa su u njezinoj objavi na društvenoj mreži nizali komentare.

- 'Čudo od čovjeka', 'Rasplesana ljepotica', 'Super. Jedino je šteta što je on manji od tebe' - pisalo je samo u nekim od komentara pjevačičinih pratitelja. 

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Naši partneri pišu
Message