Obavijesti

Show

Komentari 13

'Još ćemo žganaca jesti da stignemo Barbaru i Duška...'

'Još ćemo žganaca jesti da stignemo Barbaru i Duška...'
6

SPREMNI ZA PORIN Voditeljski par Iva Šulentić i i Ivan Vukušić Imaju puno trke u nogama, ali ne misle da su voditeljske zvijezde

VIDEO

Ivan i ja već smo se uigrali kao voditeljski par u dvije sezone ‘The Voicea’. Godinama vodimo i ‘Garažu’, ali bez temeljitih priprema nema pravog posla, kaže Iva Šulentić (34) Televizijska i radijska voditeljica u paru s kolegom Ivanom Vukušićem (36) vodit će ovogodišnju, 25. dodjelu Porina. Ovo im je drugi put da su zajedno na pozornici Porina, a Iva je dodjelu vodila s Duškom Ćurlićem (50).

Porina će voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić: 'Bit će čarobno'
Porina će voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić: 'Bit će čarobno'

- Jako sam sretna radi ukazanog povjerenja i poziva da i ove godine vodim manifestaciju s tolikim dignitetom i tradicijom, u kojoj sudjeluju svi eminentni glazbenici naše zemlje - kaže Iva koja jedinim projektom većim od Porina smatra Eurosong. Zato se, ističe, nada da će Franka Batelić pobijediti.

Mama više nije u grču

- Porin sam 90-ih gledao još kao klinac. Činjenicu da sad vodim tu uglednu manifestaciju smatram ostvarenjem svojeg sna - rekao je Vukušić. Njega će, pak, danas gledati roditelji, prijatelji i šira obitelj.

- Mama više nije u grču, opuštenija je kad me gleda i ne boji se da ću zeznuti, a za prijatelje shvatim da gledaju tek kad mi pošalju poruku - kaže Vukušić.

Ističe da je s Ivom uhodani voditeljski par, ali dva i pol sata live vođenja, tvrde oboje, ne može bez temeljitih priprema. Kad se popnu na pozornicu, ozbiljni su i profesionalni, opuste se tek, kaže Ivan, na after partyjima.

Hrvatska glazba i dizajn

- Pripreme izazivaju više zadovoljstva nego napora - kaže Iva. Kao voditeljski par lijepo se slažu, no oboje misle da još puno trebaju raditi kako bi došli do statusa Barbare i Duška ili Helge i Olivera.

Mia Dimšić briljira na Porinu: Osvojila je devet nominacija
Mia Dimšić briljira na Porinu: Osvojila je devet nominacija

- Vuk i ja moramo pojesti još mnogo žganaca kako bismo uopće mogli razmišljati o razini na kojoj su pokojna Helga i divni Oliver te genijalni Barbara i Duško - kaže Iva.

Ivan voli kolegicu i rado nabraja što su sve radili zajedno. Puno je gaža na koje su putovali, odrađenih emisija, a u sjećanje mu se usjekla novogodišnja “A strana”.

Profesionalci: Iva Šulentić i Ivan Vukušić godinama su domaćini HRT-ovih projekata, a na Porinu će se, kažu, dobro zabaviti

- Duško i ja smo vodili emisiju, a onda se Iva ušetala i bio sam stvarno iznenađen - rekao je Vukušić.

Oboje se ponose što, uz hrvatsku glazbu, promoviraju i hrvatski dizajn. Lani je za Ivu iz Londona doputovala 3D printana haljina nagrađivanog autora Matije Čopa.

- Ove godine izrađuje se više komada naše najuspješnije dizajnerice, Aleksandre Dojčinović. Odabirom i stylingom bavi se Nataša Svekler, s kojom surađujem od svoje 12. godine i kojoj se bezrezervno prepuštamo u ruke - kaže Iva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin