Obavijesti

Show

Komentari 10

Još jedno pojačanje u Rokovom timu: Plesat će i Diego Siqueira

Još jedno pojačanje u Rokovom timu: Plesat će i  Diego Siqueira
8

Nastupao je uz mnoge estradne zvijezde, a između ostalog i uz dvije hrvatske eurovizijske predstavnice - Franku Batelić na ovogodišnjoj Dori u show programu te Ninu Kraljić na Zagrebačkom festivalu 2019.

VIDEO

Ovih su dana društvene mreže hrvatsko-eurovizijske Delegacije ‘gorile’ novim informacijama vezanima uz Roka Blaževića. Nakon objava o snimanju videospota, čiji se izlazak uskoro očekuje, objavljeno je I prvo pojačanje u Rokovom Dream teamu – plesač Endi Schrotter, a danas je službeno potvrđeno: Diego Amador Homem de Siqueira Silva, poznatiji kao Diego Siqueira, još je jedna plesna podrška na eurovizijskom nastupu.

- Jako sam uzbuđen. Jedva čekam i nevjerojatno mi je da su baš mene odabrali da idem s njima u Izrael. Roko mi je jako drag, kao i Jacques i cijeli tim - rekao nam je Diego.

Endi Schrötter ide s Rokom u Tel Aviv: 'Osvojit ćemo publiku'
Endi Schrötter ide s Rokom u Tel Aviv: 'Osvojit ćemo publiku'

Brazilac sa stalnim boravištem u Hrvatskoj, plesom se bavi od malena, a najveću je strast pronašao u hip-hop kulturi. Nastupao je i koreografirao nastupe diljem svijeta (Njemačka, Finska, Wales, Engleska, Italija, Brazil...), okušao se u brojnim plesnim stilovima (jazz dance, balet, popping, ballroom, locking, house, breakdance...), a danas podučava ples u četiri plesna studija u Zagrebu i trenira preko stotinu plesača. 

Nastupao je uz mnoge estradne zvijezde, a između ostalog i uz dvije hrvatske eurovizijske predstavnice - Franku Batelić na ovogodišnjoj Dori u show programu te Ninu Kraljić na Zagrebačkom festivalu 2019.

Roko nam otkriva kako je plesna podrška točno ono što je nedostajalo novom  konceptu nastupa.

- Pravi je užitak pripremati eurovizijski nastup uz podršku ovakvih umjetnika. Endi i Diego su izvanserijski plesači, izvođači neprocjenjivoga scenskoga iskustva i neviđene plesne energije. Sretan sam što na sceni neću biti sam i da smo naš koncept obogatili nastupima ovakvih genijalaca. Uz to, sjajno se slažemo, prava smo si podrška i već sada mogu reći da funkcioniramo kao prava obitelj, a timski je duh na ovakvim projektima najvažniji. Pripreme su u punome jeku, intenzivno radimo na nadogradnji našega nastupa i upijamo svaki savjet našega koreografa Lea Mujića. Ovo je iskustvo koje se pamti cijeli život, ne predstavljaš svaki dan svoju zemlju na Eurosongu, a posebno me veseli što ću imati ovakvu scensku podršku u plesačkim zvijezdama kao što su Endi i Diego! Dečki, hvala vam na nesebičnoj podršci i trudu koji ulažete da naš nastup bude nešto posebno - ispričao je Roko.  

Endi ne krije zadovoljstvo što će plesni duo imati tu čast i braniti ‘hrvatske boje’ te biti umjetnička podrška Roku.

- Roko je izvanserijski pjevač, mladi kolega čijem se pjevačkom umijeću divim! On svojim ogromnim talentom opravdava ulogu hrvatskoga predstavnika i toliko sam sretan što je to na Dori prepoznala publika, ali i žiri. Bio sam dijelom njegova tima i na Dori, a u trenutku proglašenja pobjede me obuzela neopisiva sreća da sam spontano i zaplakao. Ispunjen sam kada je talent prepoznat, a najviše kada se mladima da šansa i vjeruje se u njihov uspjeh - rekao je Endi. 

Šefica hrvatske Delegacije Elizabeth Homsi, dakako ističe, kako su sve aktivnosti pomno razrađene do najsitnijeg detalja i to će se vidjeti na pozornici u Tel Avivu.

- Ponosna sam što su uz Roka, još dvije mlade umjetničke duše dio našeg tima. Osim što je Endi veliki i regionalno prepoznatljiv tinejdžerski brend, a Diego je također prepoznatljiv u plesnim krugovima, oboje su divni i vrijedni suradnici i kolege. Posebno me veseli što će upravo Hrvatsku predstavljati mlade snage. Oni su to svojim odricanjem i dugogodišnjim radom itekako zaslužili, a i na taj način šaljemo pozitivnu poruku i osnažujemo viziju i misiju naše pjesme da se snovi ostvaruju - rekla je Elizabeth. 

Uskoro izlazi i službeni videospot za pjesmu ‘The Dream’, a Hrvatsku će Roko Blažević predstaviti druge polufinalne večeri 16. svibnja, na 64. Eurosongu, koji se od 14. do 18. svibnja održava u izraelskom Tel Avivu.

Pokretanje videa...

00:39

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...