Obavijesti

Show

Komentari 46

'Jovan je dokazao da dečki više vole k***e nego dobre djevojke'

'Jovan je dokazao da dečki više vole k***e nego dobre djevojke'
8

Jovan mi je pao u očima jer jer je rekao da voli biti glavni i naređivati, a mislim da to s Marijom definitivno neće uspjeti jer Marija voli naređivati, rekla je Sanja koja je ubrzo nakon pokupila kofer i otišla s Jovanove farme

VIDEO

Nakon što je Jovan Karapandža (31) sa svoje farme izbacio Sanju Kralj (22) na selu se zbila prava filmska drama. Naime, odmah nakon što je Jovan Sanji rekao da ona odlazi s njegove farme preostalim dvjema djevojkama: Mariji Pušić (29) i Viktoriji Memić (21) osmijeh se razvukao na lice.

Farmer je primijetio da su djevojke ljubomorne na Sanju pa im je izravno odgovorio:

- Marija ti si ljubomorna na Sanju, shvatio sam ja to - govorio je Jovan Siščanki, a ona mu je brzo uzvratila.

- Ma nisam. Rađe bi da pobijedi Viki ili ja nego netko tko te ne zaslužuje - rekla je natjecateljica. Sanja nije željela da se situacija dodatno eskalira, pa je ubrzo napustila farmera i djevojke te se krenula pakirati za polazak kući.

Svoj bijes ipak nije mogla zaustaviti kad je došla u sobu po stvari, pa je pred kamerama rekla što iskreno misli o Mariji.

- Osjećam se opet malo poraženo od Marije i to već drugi put. Možda je Jovan sada dokazao da dečki vole više k***e nego dobre cure, ali dobro - izjavila je razočarana natjecateljica.

Dodao je kako ju je povrijedilo to što je Jovan izbacio nju, a ostavio Mariju koja se, kako kaže Sanja, ponijela bahato i bezobrazno.

- Jovan mi je pao u očima jer jer je rekao da voli biti glavni i naređivati, a mislim da to s Marijom definitivno neće uspjeti jer Marija voli naređivati - rekla je Sanja koja je ubrzo nakon pokupila kofer i otišla s Jovanove farme. 

Show 'Ljubav je na selu' njima je donio zaruke, brak i prinove
Show 'Ljubav je na selu' njima je donio zaruke, brak i prinove

No iako joj se između nje i Jovana nije dogodila ljubav, Sanja dalje nastavlja sa svojim životom. Trenutačno se posvetila obavezama na Veterinarskom fakultetu, no na jednoj stranici na društvenoj mreži otkrila je kako ipak razmišlja o promijeni fakulteta.

- Nisam još ništa odlučila, samo sam se raspitivala o tome - rekla nam je Sanja koja se dvoumi da se 'prebaci' na Medicinski fakultet.

U showu je priznala kako se boji krava, svinja i konja no kako je izjavila, to se 'preozbiljno' shvatilo. 

- Bila sam već u doticaju sa svim tim životinjama, samo osjećam nelagodu u njihovoj blizini jer se mogu ozlijediti - rekla je i dodala:

- No to mi neće smetati u veterinarskom poslu jer ću steći iskustvo kad ću raditi s njima - kaže Sanja koja je neodlučna ostati na veterini ili ne. 

Objasnila nam je i da bi mogla živjeti na selu no, kako kaže, za to joj ne bi imalo smisla jer bih imala životinje zato što ih voli i zbog druženja, a ne zato što bi ih klala i jela. Kod Jovana joj je, kako je rekla, bilo najzanimljivije tjerati krave.

Na farmi je bila povučenija od ostalih djevojaka, a otkrila nam je i razlog zašto se tako ponašala.

- Ne volim osvajati, više volim da mene drugi osvajaju. Kad se netko trga za mene, onda ću biti zahvalna ako mi ta osoba paše. A za ljubav sam spremna učiniti sve. Spremna sam na svakakve kompromise - kaže Sanja koja bi voljela sudjelovati u još nekoliko reality emisija a, kako kaže, spremna je i na udaju.

- Ako naiđe netko s kim bi mi bilo dobro, zašto ne. Važno je da se volimo i da smo sretni skupa - zaključila je sada već bivša natjecateljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...