Show

Komentari 82

Jovana nakon s*ksa: Monika se nije obrijala puna četiri mjeseca

Jovana nakon s*ksa: Monika se nije obrijala puna četiri mjeseca

U jednom trenutku je došlo i do fizičkog obračuna, ali zahvaljujući brzoj reakciji zaštitara, djevojke su na vrijeme razdvojene. Nakon što je Jovana iznijela intimne detalje, Zadrugari su kolektivno napali Hrvaticu

Hrvatica Monika Horvat (28) na meti je brojnih natjecatelja u kontroverznom showu 'Zadruga', a ovaj put zamjerila se bivšoj djevojci Jovani Tomić poznatijoj kao Matora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nekoliko dana, sudeći po izjavama Zadrugara, djevojke su imale seksualne odnose. Iako je Monika negirala bilo kakvu 'akciju' s bivšom djevojkom, Jovana je prijateljima ispričala detalje iz zajedničkog kreveta. 

- Zvala me da imamo seks, a sada govori da sam spodoba. Djevojka se nije niti obrijala kada smo imale odnose. Četiri mjeseca nije koristila britvicu - vikala je Matora. Ni Monika joj nije ostala dužna pa ju je nazvala 'bolesnom spodobom' na što je Jovana burno reagirala.

U jednom trenutku je došlo i do fizičkog obračuna, ali zahvaljujući brzoj reakciji zaštitara, djevojke su na vrijeme razdvojene. Nakon što je Jovana iznijela intimne detalje, Zadrugari su ju podržali pa kolektivno napali Hrvaticu. 

- Čuli smo da koristiš narkotike, a to nam je potvrdio i tvoj prijatelj Filip Car. Ova djevojka uopće ne dolazi iz imućne obitelji kako priča već iz prosječne. To je jedna lažljiva bolesnica - otkrili su Monikini cimeri. 

 

Najčitaniji članci