Obavijesti

Show

Komentari 7

Juka napustio show, farmeri su šokirani: 'Izgubio sam brata...'

Juka napustio show, farmeri su šokirani: 'Izgubio sam brata...'
11

Nešto ranije tog dana, na farmu je stigao mentor kako bi ocijenio tjedni rad farmera. Gazda Zoran ga je proveo po imanju i pokazao mu što su sve obavili

VIDEO

Dvoboj između Juke i Bruna, koji se čekao cijeli dan, završio je na nevjericu većine farmera - Jukinim porazom. Bruno je odabrao dvoboj snage i izdržljivosti, u areni ih je čekala igra piramida pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

Zadatak je bio lancima dovući skupine guma, pronaći odgovarajući ključ i otključati odgovarajući lokot kojim su gume vezane te na stupove poslagati gume, od veće do najmanje i izgradili piramidu. Nešto brži i spretniji bio je Bruno te je tako zaslužio svoj i Dubravkov ostanak na Farmi.

Juka postao duelist, a Kristina Mandarina još se nije uklopila
Juka postao duelist, a Kristina Mandarina još se nije uklopila

- Farmeri moji, što da vam kažem? Svaki poraz ne mora značiti poraz. Ja se vraćam svojoj djeci, svojoj supruzi, svim dragim ljudima - kazao je Juka farmerima i čestitao pobjedniku. Jukin odlazak najviše je pogodio Princea, koji će, kaže, teško to moći preboljeti.

- Izgubio sam brata. Danas sam naučio lekciju koju ću reći svojoj djeci i unučadi, nemoj podcijeniti nikoga -  zaključio je Prince. Maja je kazala kako smatra da se čovjeku u životu dogode upravo one stvari koje se u tom trenutku trebaju dogoditi, a za Bruna je kazala:

- Bruno je prije svega jedan jako emotivan i empatičan čovjek i sva njegova zezancija i kreacija te iste zezancije proizlazi, bar ja to tako osjetim, iz dubokih nekih boli i nekih životnih poraza koje je imao - rekla je. 

Nešto ranije tog dana, na farmu je stigao mentor kako bi ocijenio tjedni rad farmera. Gazda Zoran ga je proveo po imanju i pokazao mu što su sve obavili. Naposljetku, mentor je bio zadovoljan te je farmerima za idući tjedan dodijelio 3000 vranaca, kojima su se farmeri izrazito obradovali.

- Mislim da sam uspio i vidim da su farmeri zadovoljni - komentirao je gazda Zoran. No, osim novčane nagrade, veće nego u proteklim tjednima, mentor je odlučio dodatno nagraditi farmere te im je poklonio quad. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin