Show

Komentari 27

Kakav peh! Kapetan nije poslušao kolegu pa im Dean Kotiga uzeo 150.000 kuna

Kakav peh! Kapetan nije poslušao kolegu pa im Dean Kotiga uzeo 150.000 kuna

Vođu tima kolega je savjetovao na točan odgovor, no on se zbunio pa umjesto imena glumca rekao ime filma. Kotigi je to bilo dovoljno da ih na sljedećem pitanju porazi

Napeta epizoda večerašnje Potjere ostavila je mnoge gledatelje pod dojmom.

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, lovac Dean Kotiga je suparnicima zbog jednog pitanja i to u zadnjoj sekundi uzeo čak 150 tisuća kuna. 

Dvojac je uspio Kotigu u jednom trenutku vratiti korak unazad, a riječ je bilo o pitanju :

"Na brodu, s kojeg su oceana Churchill i Roosevelt uputili govor u kolovozu 1941?".

Dean se zbunio pa je odgovorio Atlantic Cordial misleći pritom na Atlantic Charter, što je ime broda, ali traženi odgovor bio je ocean pa su se Ante i Vinko asocirali s Deanovim netočnim odgovorom te ponudili traženi, a riječ je bilo dakako o Atlantskom oceanu.

 - Otežao sam si pitanje bespotrebno - bio je iskren Kotiga kojem je Lokas dobacio da se koncentrirao na ime broda, odnosno na detalj.

Međutim, uskoro je došlo pitanje na koje su Vinko i Ante odgovorili netočno, a to ih je koštalo 150 tisuća kuna.

- Tko je u remakeu filma "Dobar posao u Italiji" preuzeo ulogu Michaela Cainea? - pitao je Lokas, a Vinko je prije Kotige htio odgovoriti zbog čega se lovac opet vidno zbunio te odgovorio Michael Caine, a Lokas je potom od kapetana tražio točan odgovor.

Kolega ga je savjetovao da se radi o glumcu Marku Wahlbergu, ali Vinko se također zbunio te je umjesto imena glumca ponudio ime filma.  

- Čudni trenuci za sve nas. Možda je samog sebe dekoncentrirao s tim - kazao je Kotiga te spremno nastavio odgovarati na Lokasova pitanja. Zaredao je niz točnih odgovora i u zadnjoj sekundi odgovorio točno na pitanje.

- Koji je abecedno zadnji glavni grad među glavnim gradovima državama članica EU-a? - pitao je u jednom dahu Lokas, a Kotiga ga je prestigao i odgovorio: "Zagreb" i to je bio točan odgovor.

Ante i Vinko su u zadnjoj sekundi ostali bez 150 tisuća kuna.

- Nije bio dobar posao u Potjeri s ovim "Dobar posao u Italiji" - kazao je natjecateljima Anti i Vinku voditelj Joško Lokas referirajući se na pitanje na koji su dali netočan odgovor i dodao kako mu je žao što nije poslušao kolegu koji mu je cijelo vrijeme dobacivao točan odgovor na pitanje.

Za razliku od Kotiginog briljiranja, neku večer smo u epizodi Potjere svjedočili teškom porazu lovca Krešimira Sučevića Međerala koji je u završnoj potjeri ponudio čak osam netočnih odgovora, a i voditelj je zbog toga ostao pod dojmom te natjecateljima i gledateljima poručio: "Zapamtite ovaj datum".

Ajde, možeš ti to, klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci