Obavijesti

Show

Komentari 3

'Kako bi pomogli sinu slavnog nogometaša, otjerali su moga'

'Kako bi pomogli sinu slavnog nogometaša, otjerali su moga'
6

O cijelom se slučaju oglasilo i ravnateljstvo bolnice. Oni tvrde kako njihova odluka nije imala veze s društvenim statusom, već da su odluku kome će se prvo posvetiti donijeli zbog zdravstvenog stanja dječaka

VIDEO

Muškarac imena Jorge Garcia na društvenoj je mreži napisao kako su u nedjelju njegovog sina izbacili s Hitnog prijema madridske privatne bolnicen La Moraleja de Sanitas jer je u nju došao sin igrača nogometnog kluba Real Madrid Sergija Ramosa (33) i voditeljice Pilar Rubio (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:40

- Otjerali su nas usred trijaže, dok je moj sin plakao od bolova, kako bi se prije posvetili sinu Pilar Rubio i Sergija Ramosa. Nije tu bilo nikakvog medicinskog kriterija - napisao je Garcia. Tvrdi kako mu je sin bio usred liječničke obrade kad su mu rekli da mora napustiti odjel, a liječnici su se odmah posvetili sinu 'poznatih' roditelja. 

El Corazon De Sergio Ramos" premiere

O cijelom se slučaju oglasilo i ravnateljstvo bolnice. Oni tvrde kako njihova odluka nije imala veze s društvenim statusom i činjenicom da jedno dijete ima poznate roditelje, već da su odluku kome će se prvo posvetiti donijeli zbog zdravstvenog stanja dječaka. Sinu voditeljice i nogometaša poželio je brz oporavak, a oni se o cijelom slučaju još nisu oglasili.

Podsjećamo, Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Real Madrid - Sergio Ramos Press Conference

Nakon što su 15. lipnja, kapetan Real Madrida  i njegova odabranica Pilar  izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako 'glamurozni' detalji oko cijele svadbe.

Alma en Pena Collection FW18 presentation

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji 'Salvame' otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne obožavatelje televizijske voditeljice i popularnog nogometaša. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova. 

- Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 730 tisuća kuna ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin