Show

Komentari 13

Kakva bahatost: Dara juri 158 km/h dok trešte narodnjaci...

Kakva bahatost: Dara juri 158 km/h dok trešte narodnjaci...

Dara po Novom Sadu juri automobilom. Iako ovdje nitko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gdje stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji, rekao je Darin susjed

Folk pjevačica Dara Bubamara (44) poznata je i kao žena koja voli život na visokoj nozi. Na društvenim mrežama hvali se nekretninama, skupocjenim torbama i cipelama, ali i brzim automobilima. Pjevačica se nedavno pohvalila i kako je u njezinu garažu stigao najnoviji Mercedes čija je cijena vrtoglavih 280 tisuća eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već nekoliko puta hvalila se svojim pratiteljima i kako ne poštuje prometna ograničenja pa tako svojim skupocjenim vozilom juri i preko 150 kilometara na sat. 

Novu snimku objavila je na svom Instagram profilu. Na snimci se dobro vidi kako pjevačica vozi 158 kilometara na sat dok u pozadini svira Brenina pjesma 'Jugoslovenka'. 

Nedavno su i susjedi u Novom Sadu komentirali Darino bezobrazno ponašanje u prometu. 

Dok jedni smatraju da je previše bahata i bezobrazna, drugi imaju samo riječi hvale za nju, piše Kurir.

- Dara po Novom Sadu juri automobilom. Iako ovdje nitko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gdje stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji - rekla je Darina susjeda.

Pjevačica je nedavno priznala i kako je vozila i preko 200 kilometara na sat, pišu srpski mediji. 

- Vozila sam i brže, a presretači me nisu mogli uhvatiti - hvalila se Dara Bubamara. 

Najčitaniji članci