Obavijesti

Show

Komentari 3

Kandidati o vjenčanju tajnog para: 'Imaju totalno suprotne karaktere, a ona je zgodnija...'

Kandidati o vjenčanju tajnog para: 'Imaju totalno suprotne karaktere, a ona je zgodnija...'
3

Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice, poručit će i Miljana

VIDEO

Nakon bajkovitih ceremonija na početku sezone u petak navečer je na rasporedu i posljednje vjenčanje, i to ono tajnog para treće sezone 'Braka na prvu' Miljane Popović i Marka Antunovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

brak na prvu 00:51

Miljana Popović stiže iz Beograda i profesionalna je glumica. Smatra se samostalnom ženom kojoj je karijera najvažnija u životu. Nikada se ne zaljubi u dečka na početku, ali on joj mora biti zanimljiv kako bi ga prvo zavela, a tek onda se zaljubila. Ističe da nema određen tip dečka, a svi njezini bivši potpuno su drugačiji. Vjeruje da se uvijek moguće zaljubiti, kad god, gdje god, pa tako i u ovoj emisiji. Smatra da da muškarac pored nje neće gledati druge žene jer za to neće imati potrebu.

Marko Antunović ima 39 godina i dolazi iz Zagreba, a radi kao učitelj joge. Vrlo je neovisan, otvoren, voli pričati o smislu života te je otvoren za šale na vlastiti račun. No, s druge strane, on još uvijek traži sebe i svoju svrhu. Marko ističe kako je svaka njegova bivša djevojka bila drugačija od ostalih, a jedino što im je zajedničko bila je kreativnost i jaka ženska energija. U show ulazi otvorena uma, ali ne bi htio djevojku s kojom nema o čemu razgovarati i koja pretjeruje sa šminkom i plastičnim operacijama.

Prije ceremonije, oboje će biti uzbuđeni i nervozni – Marko, jer nikad nije vjerovao da će se upustiti u ovako nešto, a Miljana, jer će je zanimati hoće li mu se svidjeti.

- Kad je prišla bliže, kad sam je doživio, vidio sam da je stvarno prekrasna - na prvu će biti zadovoljan Marko.

- Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice - poručit će i Miljana.

Bojan iz 'Braka na prvu' o Saši: 'Nije mi žao što smo prošli kroz ovo iako smo fulali ceo fudbal'
Bojan iz 'Braka na prvu' o Saši: 'Nije mi žao što smo prošli kroz ovo iako smo fulali ceo fudbal'

Iako će vjenčanje proći u veselom i pozitivnom tonu, prve trzavice pojavit će se već na zajedničkom tulumu nakon ceremonije. I dok će se neki kandidati pokušati približiti novim supružnicima kako bi ih bolje upoznali, drugi će vrijeme iskoristiti za prve tračeve.

- Suprotni su karakteri, ona je zgodnija od njega jer je namontirana - komentirat će.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni