Obavijesti

Show

Komentari 1

Kandidati slave: Žiri podijelio desetke za odlično pripremljena egzotična jela natjecatelja

Kandidati slave: Žiri podijelio desetke za odlično pripremljena egzotična jela natjecatelja
4

Najbolji u večeri bili su Danijela i Josip, a najgore su bile Jozefina i Ksenija. Trenutno se ona nalaze na predzadnjem mjestu na bodovnoj ljestvici, dok su Ivana i Velimir na samom dnu ljestvice

VIDEO

U srijedu navečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pripremali su se specijaliteti svjetskih kuhinja od Brazila, Meksika, Kanade preko Portugala do Irana i Indije. Neobični recepti i nepoznati začini ipak su rezultirali vrlo ukusnim jelima.

Na set RTL-ova kulinarskog showa opet je stigao dan svjetskih kuhinja u kojem je svaki par u 75 minuta trebao pripremiti dva egzotična jela. Iako su u početku bili u strahu zbog prevelike količine sastojaka i začina koje inače ne koriste te je minutu pred kraj izgledalo kao da dio kandidata neće stići servirati svoja jela, večer se zaokrenula u vrlo dobrom smjeru. 

I Bee i Velimir pripremali su jela Kokoda i Esi fafao. Prvo jelo bio je kokos punjen ribom i kokosovim mlijekom, dok je drugo jelo bila papaja punjena mljevenim mesom. Iako su svi parovi izbjegavali te recepte, Banfić i Grgić su to odradili dosta dobro.

- Riba interesantna i dobra, možda da je bilo malo više ribe i manje kokosovog mlijeka bi bilo bolje. Papaja mi je odlična! Papaja se dobro slaže s mljevenim mesom, odlično ispečeno i ne bi ništa dodavao - pohvalio ih je Ivan Pažanin pa je par zaradio ukupno 24 boda.

Mirela i Ljuba pripremale su jela Kjotsupa i Cataplana, a ishod jela bio je neizvjestan do zadnje sekunde.

Danijela divljala zbog Špičeka, a Joško 'spustio' Željki: Zaboli me kako ti to inače voliš jesti
Danijela divljala zbog Špičeka, a Joško 'spustio' Željki: Zaboli me kako ti to inače voliš jesti

- Oba jela su jako dobro odrađena. Jedno je bilo vrlo jednostavno, a drugo vrlo komplicirano. Cataplana je bila komplicirana jer su imale puno namirnica za očistiti i obraditi. Sjajno odrađen posao - komentirala je zadovoljno Željka Klemenčić koja je djevojke nagradila desetkom, a ukupno su zaradile visokih 28 bodova pa njihovoj sreći nije bilo kraja.

Danijela i Josip pripremali su iransko jelo Kuku sabzi i jelo zvano Indijski dhal.

- Jako zanimljiva jela. Fritata je vrlo zanimljiva, ali nije se prepekla, ostalo je vlažnosti, ali korijander mi je prejak. Dhal je fantastičan! Slasno jelo, puno okusa. Imali ste hrpetinu začina, a baš ste dobro to iskombinirali - pohvalila ih je Klemenčić, a njezino oduševljenje za indijsko jelo dijelio je i Pažanin koji im je okrenuo desetku. Danijela i Josip tako su ukupno zaradili odličnih 28 bodova.

Jazz i Joško ponudili su žiriju jela – Meksičke empanadas i Autentični kanadski poutine, oko kojeg je Joško imao puno problema, no komentari su bili iznenađujuće dobri.

- Meni su krumpiri odlični, savršeni! Drugo jelo isto odlično, ja sam danas zadovoljan s vašim jelima - kazao je Pažanin, a partneri su osvojili 24 boda, što je bar malo oraspoložilo Joška:

Ivani Banfić i Velimiru presudio 'ceviche', a Marija i Dario nisu znali da trebaju oprati sastojke
Ivani Banfić i Velimiru presudio 'ceviche', a Marija i Dario nisu znali da trebaju oprati sastojke

- Mlohavi krumpiri su dobro prošli! - rekao je.

Ivana i Aki imali su recepte za jela Swahili piletina sa salatom od papaje i Bunny chow koji se servirao u kruhu. 

- Iskreno, najviše sam se bojao vašeg jela, ali vi ste to dobro posložili. Jelo u kruhu je jako ukusno i dobro začinjeno, možda samo fali malo umaka - komentirao je Tomislav Špiček, a prijatelji su dobili lijepih 25 bodova. 

Najlošije su prošle Jozefina i Ksenija koje od prvog trenutka nisu bile „na ti“ s receptom za jelo Vatapa, gulaš od škampa s kokosovim mlijekom, te jelom Carne colorada.

- Ovo su dva užasno teška jela i uzet ću to u obzir, ali tehnički nisu dobro odrađena - rekao je Pažanin, dok su Klemenčić i Špiček također vrlo teško pronalazili komplimente za ta jela pa su djevojke osvojile samo 18 bodova. 

Mariji i Dariu presudila piletina s krumpirima, napustili su show
Mariji i Dariu presudila piletina s krumpirima, napustili su show

Kad su se zarađenim ocjenama oduzeli negativni bodovi zbog nečistih radnih jedinica, najbolji u večeri bili su Danijela i Josip, a najgore su bile Jozefina i Ksenija. Trenutno se ona nalaze na predzadnjem mjestu na bodovnoj ljestvici, dok su Ivana i Velimir na samom dnu ljestvice. Sutra će par s najmanje skupljenih bodova napustiti show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin