Show

Komentari 46

Kao manekenka je zarađivala milijune, a danas je beskućnica

Kao manekenka je zarađivala milijune, a danas je beskućnica

Samo dva dana nakon što sam ga upoznala bivšeg muža, htio je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena, prisjetila se Nastasia Urbano svoje lakovjernosti

Želim živjeti, a ne samo preživjeti. Umorna sam od preživljavanja i traženja novca, ispričala je Nastasia Urbano (57) za Daily Mail.

Kao dvadesetogodišnjakinja Urbano je '80-ih bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki.

Pozirajući za naslovnicu Voguea, stekla je svjetski ugled koji joj je omogućio da radi i po Europi i po Americi.

- Radila sam za sve časopise, svi su me voljeli. Zaradila sam milijun dolara u godini dana, a radila sam samo 20 dana te godine, u tri ili četiri navrata - ispričala je manekenka.

Iako je nekoć bila slavna, danas je beskućnica. Kaže da joj se život promijenio nakon što je upoznala muškarca koji joj je postao suprug i s kojim je dobila djecu.

Financirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odjećom na sebi - ispričala je Urbano.

Dodala je kako su jedina dobra stvar iz odnosa s mužem njezina djeca, dok je sve ostalo bilo užasno.

- Sve je platio mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, htio je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - prisjeća se Nastasia svoje lakovjernosti.

Nakon razočarenja oboljela je od depresije, a kaže kako ju je niz stanodavaca izbacio iz stana jer nije mogla platiti stanarinu.

Ponekad spava na sofama prijatelja, a kako im ne želi biti na teret, češće odlazi u predvorja banaka u kojim automatizirana vrata korisnicima omogućuju pristup bankomatima.

- Želim da me djeca vide u drugačijem svijetlu. Želim se oporaviti kao osoba, kako bi se ponosili mnome - priča Urbano.

Nastasia je svoju modnu karijeru započela u Barceloni, da bi kasnije, kao model za vrhunske brendove, radila za Revlon i Yves Saint Laurent.

Nakon što je čula za njezinu trenutačnu situaciju, skupina bivših kolega odlučila je učiniti sve što može kako bi joj pomogla da se 'digne na noge'.

Bivša manekenka Ruth Schuler kaže da je ostala šokirana kad je vidjela kako joj živi nekoć uspješna kolegica.

- Nitko to nije očekivao. Nas su tretirale kao princeze, a nju kao božicu. Nije ovo zaslužila - ispričala je Schuler, koja se Nastasije prisjeća kao introvertirane, vrlo lijepe i velikodušne osobe.

- Čim razgovaramo s njom i budemo znali kako je i što joj treba, pomoći ćemo joj. Pridružuje nam se sve više kolega sa željom da joj pomogne - ispričala je Ruth.

Nastasijin bivši kolega Hernando Herrera uvjeren je da Urbano može još puno dati svijetu mode.

- Tražim fotografe i agencije kako bi Nastasia mogla ponovno raditi i normalno živjeti. Žao mi je što prije nisam saznao za cijelu situaciju - ispričao je Herrera.

BAŠ NEODOLJIVI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka, a kad jednom padnete na njih, teško ćete se izvući...

Najčitaniji članci