Show

Komentari 50

Karleuša ima silikone u guzi?

Karleuša ima silikone u guzi?

Većina se složila kako Jelena svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću, a na posljednjoj fotki, pišu pratitelji, ponovno se 'zaigrala'

Pokrij se, prehladit ćeš se, jedan je od komentara koji je nasmijao na Instagramu Jelene Karleuše (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Srpsku pjevačicu na toj društvenoj mreži prati više od 2,3 milijuna ljudi. Jelena Karleuša sama sebe naziva “kraljicom Srbije”. Svoje fanove nerijetko počasti golišavim fotografijama na kojima je više razodjevena nego odjevena. 

Ovaj put pokazala je stražnjicu iz profila pa su krenule polemike je li povećala guzu silikonima. Brojni pratitelji pišu kako je očigledno da je povećala grudi, kao i usne.

Naravno, na snimanje je stigla u brendiranim patikama s potpisom Louis Vuitton za koje je iskeširala oko osam tisuća kuna. 

Brojni pratitelji godinama komentiraju kako je pjevačica pronašle spas u kojekakvim alatima za sužavanje struka i bedara, peglanju tijela kako bi sakrila celulit, strije ili masne naslage, smanjila nos ili dodala six pack na trbuh.

Većina se složila kako Jelena svakodnevno objavljuje fotografije koje nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću, a na posljednjoj fotki, pišu pratitelji, ponovno se 'zaigrala'. 

I dok jedni pišu kako je cajka ponovno otišla na estetski zahvat, drugi komentiraju kako ima previše slobodnog vremena pa se malo igra u Photoshopu. 

Najčitaniji članci