Obavijesti

Show

Komentari 79

Karleuša imala živčani slom? Duško je 'urlao' na pjevačicu

Karleuša imala živčani slom? Duško je 'urlao' na pjevačicu
7

Prije dva dana došla je sa svojim menadžerom na prvu probu i bila je raspoložena. Pjevušila je, nije skidala osmijeh s lica i svima je pričala kako je s Duškom u super odnosima, kaže izvor za srpski Kurir

VIDEO

Životna drama pjevačice Jelene Karleuše (40) se nastavlja. Folk diva nedavno se vratila u Srbiju, a kako tamošnji mediji prenose, s tonske probe za dodjelu glazbenih nagrada Music Award Ceremony odjurila je i to u suzama.

Pokretanje videa...

01:01

Razlog je, kako Kurir piše, svađa sa suprugom, nogometašem Duškom Tošićem (34) koji se preko telefona derao na nju. Iako je godinama djelovala kao jaka i sigurna žena, ovaj poziv ju je dodatno slomio. 

- Jelena je prije dva dana došla sa svojim menadžerom na prvu probu i bila je raspoložena. Pjevušila je, nije skidala osmijeh s lica i svima je pričala kako je s Duškom u super odnosima i da će prebroditi ovu krizu. Također, čim je stigla, zahtijevala je od organizatora da budu efikasni i brzi jer je njenoj majci rođendan i želi ga proslaviti navečer. Međutim, poslije sat vremena Jelenu je nazvao suprug, a sudeći po njenom izrazu lica, nije joj priopćio lijepe vijesti - otkrio je blizak izvor za srpske medije. 

Razgovor je navodno trajao samo nekoliko minuta, a pjevačica je cijelo vrijeme šutjela. Po Jeleninom licu ostali su vidjeli kako vijesti nisu dobre i da je na rubu suza. Nakon što je shvatila da ju svi gledaju, pjevačica se sklonila u stranu i počela vikati i plakati. 

Karleuša se hvali suprugovim milijunima, Vranješ joj se rugao
Karleuša se hvali suprugovim milijunima, Vranješ joj se rugao

- Nije bilo ugodno, a svi su znali da joj se ne piše dobro čim je tako reagirala. Vratila se uplakana i histerično je vikala da mora napustiti probu i da ne zna hoće li više moći dolaziti. Kao munja je izjurila, a dok je izlazila, pričala je menadžeru da ne zna kako će dalje i da ne može više trpjeti presing i Duškove napade. Organizatori su ostali u čudu, nisu znali kako reagirati ni što se zapravo dogodilo. Kolege su se došaptavale i komentirale Jelenino ponašanje, a na sve načine su pokušavali shvatiti što je to malu od skandala toliko potreslo da je plakala na sav glas pred svima - dodao je. 

- Duško je nakon porno-skandala odlučio ostati u braku s Jelenom, ali ju je ucijenio da sve mora demantirati i da ne pravi nikakve glupe i nepromišljene poteze. Povukao se u Kinu i tamo je bio miran, međutim, nakon što je skandal dobio svjetske razmjere, vijest da je njegova supruga nevjerna stigla je i do Kine. On je poludio kada su kineski mediji počeli pisati o prevari njegove supruge i u cijelosti prenositi poruke koje je razmjenjivala s njegovim mlađim kolegom. Ovaj skandal je narušio Duškovu reputaciju, a nogometaš se uplašio da će to utjecati na njegov ugovor, koji bi mu trebao donijeti osam i pol milijuna eura godišnje i trajati do 2021. godine. On je zahtijevao od Jelene da se odmah pokupi i dođe kod njega kako bi odlučili što će biti s njima. Njoj je to vrlo teško palo jer otkad se sve ovo dogodilo, stalno trpi psihička zlostavljanja i ucjene od Duška, a to jako teško podnosi - zaključio je izvor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'