Obavijesti

Show

Komentari 60

Karleuša nekad i sad: Šokirala je izgledom na prvom nastupu

Karleuša nekad i sad: Šokirala je izgledom na prvom nastupu
15

Jelena Karleuša je počela s pjevanjem 1995. izdavši album prvijenac pod nazivom 'Ogledalce'. Tijekom devesetih je često mijenjala boju kose i 'igrala' se sa šminkom i garderobom...

VIDEO

Jelena Karleuša (40) ovih dana puni stupce svih medija u regiji. Njen seks skandal je postao top tema. Premda je godinama na estradnoj sceni, ova afera ju je učinila popularnijom no ikad. 

Pokretanje videa...

01:13

Karleuša je počela s pjevanjem 1995. izdavši album prvijenac pod nazivom 'Ogledalce'. Već prvim nastupom šokirala je osebujnim izgledom. Tada nije imala silikone, ali je njegovala tešku šminku i drastičnu frizuru.

Jelena je dugo vremena nosila kratku frizuru.Tijekom devesetih je često mijenjala boju kose i 'igrala' se sa šminkom i garderobom.  Na početku karijere je pjevala prateće vokale i snimala reklame na radiju. Navodi da joj je prvi idol bila Ceca s kojom se kasnije često sukobljavala.

Idućih godina je snimila nekoliko albuma. Posebnu pažnju je privukao spot za pjesmu 'Ludača'.

Jedno vrijeme su svjetski mediji pisali da planetarno popularna Kim Kardashian (38) 'krade' modne ideje od Karleuše, a potom da to čini i Beyonce (37). Jelena je postala član žirija Zvezda Granda i pokazala nekoliko smjelih kombinacija, a pratitelji su na Instagramu krenuli s usporedbama.

Kad su je paparazzi fotografirali u društvu majke Divne u posjeti jednoj privatnoj klinici u prirodnom izdanju 2009., Jelena nije bila oduševljena. Potpuno je izgubila živce što su je snimili bez šminke.

Karleuša je 2011. nastupala u finalnoj emisiji prvog regionalnog Big Brothera. Šokirala je preplanulim izgledom i znatno drugačijim stilom nego inače.

Njen zaštitni znak postali su kasnije dugi plavi uvojci. Karleuša se često u intervjuima hvalila svojim kvocijentom inteligencije za kojeg tvrdi da je na testu iznosio 153.

8172565

S pojavom društvenih mreža, Jelena je počela isticati svoje obline i promovirati nešto provokativnija izdanja. Sastavni dio njenih nastupa po noćnim klubovima je i odjeća koju mnogi nazivaju skandaloznom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😛

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

2009. je ušla u Big Brother kuću u kojoj se zadržala tek 24 sata. U finalu je premijerno izvela svoju pjesmu 'Insomnia' koja je postala regionalni hit.

Nakon 2015. povukla se iz medija, ali je postala jako aktivna na društvenim mrežama te svakodnevno oduševljava svoje pratitelje slikama iz privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

While haters keep talking behind my back........ 💃🏼💃🏼💃🏼

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Osim po hitovima, poznata je i po mnogobrojnim svađama od kojih je najupečatljivija ona sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Sukob traje od početka Jelenine karijere. Karluešina najpoznatija i najslušanije pjesma dosad je 'Krimi Rad'.

S nogometašem Duškom Tošićem (34) je u braku od 2007., a zajedno imaju dvije djevojčice. 

Prošle godine je nastupila pred tisućama obožavatelja na koncertu u zagrebačkoj Areni. Saša Matić ju je pozvao kao svoju gošću, a Jelena je za tu priliku odjenula bijeli kostim i prozirne čizme.

Zagreb: Saša Matić s gostima okupio tisuće obožavatelja na koncertu u Areni

U siječnju 2019. procurile su Jelenine golišave fotografije i dopisivanja s navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29). Pjevačica je za sporne slike rekla da je riječ o fotomontaži.

Vranješ je za Alo Vip magazin izjavio da je Jelenin suprug znao da njihovu aferu.

Vranješ provocira Karleušu na Instagramu i šalje joj poruke...
Vranješ provocira Karleušu na Instagramu i šalje joj poruke...

- Nikad nisam bio fan i nikad me tako ne može predstaviti. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više biti dio ove priče. Dosta mi je svega - rekao je nogometaš koji je još jučer provocirao Karleušu putem društvenih mreža. 

Ognjen je vjerovao kako će Jelena kad-tad prekinuti s Duškom pa je svojoj suprugi Danijeli rekao da želi razvod. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, očekivao je da Jelena napravi isto, ispričao je izvor za Alo.

TUŽNA PRIČA PRERANO PREMINULOG GLUMCA: 'Bio je ovisan o kokainu i tabletama za spavanje, a razvod ga je uništio'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život