Obavijesti

Show

Komentari 58

Karleuša objavila razgovor s majkom: 'Nitko nije vrijedan...'

Karleuša objavila razgovor s majkom: 'Nitko nije vrijedan...'
9

Bolje mi je, ali brinem se zbog tebe, napisala je Divna, a Karleuša je dodala kako se ne treba brinuti jer je super. S obzirom na to da se u to vrijeme Jelena nalazila u centru 'seks skandala',

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (40) objavila je jednu od posljednjih prepiski s majkom Divnom Karleušom, bivšom televizijskom i radijskom voditeljicom. 

- Što radiš mamina - napisala je Divna na što je Jelena odgovorila: 'Kako ti je?'. 

- Bolje mi je, ali brinem se zbog tebe - napisala je Divna, a Karleuša je dodala kako se ne treba brinuti jer je super. S obzirom na to da se u to vrijeme Jelena bila u centru 'seks skandala', Divna joj je poslala dirljivu poruku podrške te naglasila kako nitko nije vrijedan njezine tuge i poručila joj je da ju voli.

Pjevačica, prema pisanju srpskih medija, punih dvadeset dana nije izašla iz obiteljske kuće. Ipak, u četvrtak je odlučila napraviti prvi korak i uhvaćena je na jednom poznatom beogradskom splavu u društvu najbližih prijatelja. 

- Jelena je svakim danom sve bolje i bolje, a podrška njezine obitelji joj je najbitnija. Prvih nekoliko dana nakon Divnine smrti, Jelena nije mogla ustati iz kreveta, odbijala je hranu i nikako se nije mogla pomiriti s istinom. Nije izlazila iz kuće, a jedino bi otišla na groblje. Međutim, sve je iznenadila kada je odlučila da u subotu ode na ručak na jedan splav - rekao je izvor blizak Karleuši za 'Kurir'.  

Iako je smršavila navodno više od 12 kilograma, pjevačica je u restoranu jela i slatkiše, a prijatelji su navodno zbog toga bili jako sretni jer kako prenosi Kurir, čim jede slatkiše znači da je puno bolje. 

- Otišli su na jedan poznati splav na koji Jelena često dolazi, a kada je ušla u restoran, osoblje je bilo iznenađeno. Odmah su joj osigurali veliki stol, a pjevačica je bila u crnom od glave do pete. Sve je iznenadilo to što je pjevačica bila odlično raspoložena. Tijekom ručka vodila je glavnu riječ, šalila se s prijateljima, a čak se i dotakla tema o poslu. Nakon ručka Jelena je naručila desert pa su kroz šalu komentirali kako je dobro čim jede slatkiše - zaključio je izvor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin