Show

Komentari 13

Karleuša se rasplesala nakon što je Lepa Brena zapjevala hit

Karleuša se rasplesala nakon što je Lepa Brena zapjevala hit

Iako ove godine neće nastupati, Jelena je nominirana za MAC nagradu. Prošle godine predstavila se s pjesmo 'lajk' koju je snimila s mladim reperom Gazdom Pajom

Počela je druga po redu dodjela nagrada MAC u Štark Areni u Beogradu. Voditelji programa su Galeb Nikačević, Ana Radišić (31) i Tamara Todevska (34), dok na crvenom tepihu s gostima razgovaraju Nikolina Pišek (43), Boško Jakovljević (51) i Tamara Paunović (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Brojni pjevači okupili su se na dodjeli, a jedna od najvećih zvijezda sigurno je Jelena Karleuša (40) koja je vješto izbjegavala kontakt s novinarima i fanovima. Pojavila se u dugoj mint haljini s prorezom koji je ovaj put istaknuo njezine noge. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Jako sam uzbuđena što sam večeras ovdje nakon godinu dana. Došla sam uveličati najbolju muziku na ovom prostoru - rekla je uzbuđen Karleuša te dodala kako su joj posljednjih godinu dana bili jako težak period u životu kojeg se ne prisjeća rado.

Na pitanje: 'Da nemaš 30 dana medijsku pažnju, što bi radila?', odgovorila je: 'To bi mi teško palo, jer sam na sceni od svoje 16. godine i povezana sam s fanovima i muzikom'. Za kraj je najavila turneju kojom će, kako kaže, napuniti nekoliko ovakvih arena.

Karleuša se rasplesala nakon što je Lepa Brena izvela jedan od svojih najvećih hitova 'Hajde da se volimo'. 

Iako ove godine neće nastupati, Jelena je nominirana za MAC nagradu. Prošle godine predstavila se s pjesmo 'lajk' koju je snimila s mladim reperom Gazdom Pajom. 

Odlazak na dodjelu bilo je jedno od prvih Jeleninih pojavljivanja nakon afere s nogometašem Ognjenom Vranješem. 

 

Najčitaniji članci