Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

'Karlo, mnogo njih mi govori da je gotovo, ali ja znam da nije...'

Iako se pjevačica Josipa Lisac i Karlo Metikoš nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav sve dok ih smrt nije rastavila na današnji dan 1991. godine, kada je Metikoš iznenada preminuo

Foto: Privatni album
19 komentara

Sanjala sam život jer sam s tobom živjela san. U tom snu poljubio si me, a ja sam drhtala od sreće koja se miješala s tugom jer sam jedva čekala da ti kažem... Karlo, tako mnogo njih mi govori da je gotovo, ali ja znam da nije. U prevelikoj želji da mi pomognu, tako griješe. Griješe jer nije gotovo, napisala je pjevačica Josipa Lisac (68) na profilu društvna dan godišnjice smrti Karla Metikoša.

Foto: Privatni albumI

Prošlo je 27 godina od njegove smrti, a Josipa se svake godine lijepim riječima prisjeti najveće životne ljubavi. Prohodali su 6. veljače 1971. na koncertu u Petrinji. Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav sve dok ih smrt nije rastavila. Započeli su zajednički život 1973. kada je i nastao njihov zajednički album 'Dnevnik jedne ljubavi'. Josipa i Karlo tri su godine živjeli u Americi, a zahvaljujući njegovim skladbama ona postaje prava hrvatska glazbena diva. 

Cafe24 SRETAN 68. ROĐENDAN Josipa Lisac: 'Nakon Karla, u mojem srcu više nema mjesta'

- Zahvaljujući Karlu obišla sam i cijeli bivši SSSR. Kušala sam tamo najbolji šampanjac, kupala se u njemu i prala zube, a i jela najskuplji kavijar na svijetu. Ljudi su komentirali: ‘Kakva dekadencija!’ - rekla je tada Josipa. Karlova iznenadna smrt, 10. prosinca 1991. sve je prekinula.

Foto: Privatni albumI

- Napustio je ovaj svijet u društvu lijepe gospođe smrti, koja je došla nepozvana, kraljevski, u snu - izjavila je Lisac. Otada u spomen na prerano preminulog životnog partnera, koji je imao 52 godine, radi koncerte u njegovu čast svake godine i niti jednu nije preskočila.

Cafe24 | Autor: Privatni albumI Foto: Privatni albumI

- Uvijek sam govorila da postoji samo jedna ljubav. A neki bi željeli dvije, tri, ili čak četiri. Koje li bahatosti? Znači da nijednom nisu doživjeli onu pravu i da je još uvijek traže. Karlo je za mene bio i ostao poseban. Nakon njega u mom srcu više nema mjesta, ono je zauvijek popunjeno - objasnila je Josipa.

Foto: Denis Lončar/privatni album

Naši partneri pišu
Message