Obavijesti

Show

Komentari 0

Katy pokazala trbuh pet dana nakon što je rodila: 'Hrabra si'

Katy pokazala trbuh pet dana nakon što je rodila: 'Hrabra si'
8

Pjevačica i glumac Bloom započeli su romansu nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016., ali su prekinuli godinu dana nakon. Ipak, par se pomirio u travnju 2018., a onda su pale i zaruke

VIDEO

Američka pjevačica Katy Perry (35) prošli tjedan rodila je djevojčicu kojoj su ona i i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom (43) dali ime Daisy Dove Bloom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni i njihove modne kombinacije na crvenom tepihu

Pokretanje videa...

00:57

S obzirom da je na Instagram profilu UNICEF-a objavljena vijest o dolasku malene na svijet, pratitelji su pomislili kako Katy baš i neće biti toliko aktivna na društvenim mrežama. Barem ne što se tiče objava oko prinove. Izgleda da su se prevarili. Samo pet dana nakon što je rodila pjevačica je pozirala ispred ogledala u grudnjaku za izdajanje i gaćicama. Katy se požalila i da je iscrpljena. 

- Svaka čast na iskrenosti i hrabrosti, pokazuješ realnu sliku, tako je svima nama - komentirala je pratiteljica i pohvalila novopečenu mamu. Vijest o trudnoći Katy je podijelila početkom ožujka. U spotu za svoju novu pjesmu 'Never Worn White' na kraju videa je otkrila trudnički trbuščić. 

Osim u spotu, pjevačica je sretne vijesti podijelila i s pratiteljima na Twitteru. Svega nekoliko minuta nakon premijere pjesme napisala je: 

- Tako mi je drago što se više ne moram skrivati/uvlačiti trbuh ili nositi sa sobom veliku torbu. 

Pjevačica i glumac započeli su romansu nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016., ali prekinuli su godinu dana nakon. Ipak, par se pomirio u travnju 2018., a onda su 'pale' i zaruke. Katy je već bila udana za Russella Branda (45), ali im se brak raspao nakon dvije godine.

Katy je ovo prvo dijete, a zaručnik Orlando ima sina Flynna (9) iz braka s modelom Mirandom Kerr (37).

Fanovi su od svibnja znali da će Katy Perry kćer nazvati Daisy
Fanovi su od svibnja znali da će Katy Perry kćer nazvati Daisy

Pjevačica i glumac namjeravali su se vjenčati u Japanu, ali su ceremoniju odgodili zbog pandemije korona virusa. Sad uživaju u prinovi, a sudbonosno 'da' reći će kad se za to ukaže prilika. 

Ellie Goulding wedding
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin