Obavijesti

Show

Komentari 6

Kći Heidi Klum pozirala u mini bikiniju i pokazala kome sliči

Kći Heidi Klum pozirala u mini bikiniju i pokazala kome sliči
4

Leni je uživala u prvom službenom danu ljeta izležavajući se na suncu u ružičastom bikiniju s uzorkom. Lijepa 18 - godišnjakinja zaštitila se od ultraljubičastih zraka šeširom, a u prvi plan stavila je vitke noge i liniju

Kći manekenke Heidi Klum (49) i talijanskog tajkuna Flavija Briatorea, Leni Olumi Klum (18) sve više sliči svojoj majci. Ovog puta to je dokazala nizom fotografija na kojima pozira u bikiniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Leni je uživala u prvom službenom danu ljeta izležavajući se na suncu u svom ružičastom bikiniju s uzorkom. Lijepa 18-godišnjakinja zaštitila se od ultraljubičastih zraka šeširom. S obzirom na to da je prekrila lice, u prvom planu bile su njezine duge noge i vitka linija.

Na drugoj fotografiji u nizu, podigla je šešir i pokazala koliko zapravo sve više sliči svojoj majci Heidi.

Leni je krenula majčinim stopama i već je počela nizati uspjehe. U siječnju prošle godine, tijekom berlinskog Tjedna mode u digitalnom izdanju, imala je prilike nositi revije nekih od najvećih imena njemačke mode, a već idućeg mjeseca pozirala je s majkom na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Vogue.

Unatoč tome, Leni je škola prioritet. Završila je srednju školu početkom ovog mjeseca, a Heidi je ponosno objavila video na kojoj njezina kći prima diplomu. 

Mama i kći?! Heidi i Leni opalile selfie, izgledaju gotovo jednako
Mama i kći?! Heidi i Leni opalile selfie, izgledaju gotovo jednako

Klum je Leni dobila s talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom s kojim se razišla nedugo nakon što je saznala da je trudna. Manekenka ima još troje djece, sinove Henryja (16) i Johana (15) te kći Lou (12).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'