Obavijesti

Show

Komentari 2

Keira Knightley rodila drugo dijete pa prošetala Londonom

Keira Knightley rodila drugo dijete pa prošetala Londonom
5

Glumica se nakon prvog poroda nije libila otvoreno govoriti o teškoćama kroz koje prolaze žene i njihovo tijelo. S kćerkicom Edie (4), imala je težak porod 2015., a britanski mediji pišu kako je upravo ponovno rodila

Britanska glumica Keira Knightley (34) nakon četiri godine ponovno je dobila dijete sa suprugom glazbenikom Jamesom Rightonom (35). Par se vjenčao 2013. u Francuskoj, a još se ne zna kojeg je spola novorođenče, pišu britanski mediji. 

Pokretanje videa ...

Glumica je porod obavila u privatnosti, a paparazzi su ju uhvatili u šetnji s dječjim kolicima po Londonu. Velikog, trudničkog trbuha više nije bilo pa su se raspisali o prinovi. 

Reuters/Pixsell

Knightley se nakon prvog poroda nije libila otvoreno govoriti o teškoćama kroz koje prolaze žene i njihovo tijelo. S kćerkicom Edie (4), Keira je imala težak porod u svibnju 2015. 

Novi bojkot: Keira zabranila kćeri Pepeljugu i Malu sirenu
Novi bojkot: Keira zabranila kćeri Pepeljugu i Malu sirenu

- Mislim da ženama ne dajemo dovoljno vremena za fizički i emocionalni maraton kroz koji prolaze kada postanu majke. Imam nevjerojatnu potporu ljudi oko sebe, a opet mi porod i odgoj djeteta jako teško padaju - izjavila je glumica za magazin Balance

The Young Victoria Post-Premiere Party - London

Podsjetimo, u svojoj knjizi 'Feministice ne nose ružičasto' glumica je oštro kritizirala vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton (37) zbog njezinog prebrzog i nerealnog pojavljivanja u javnosti svega nekoliko sati nakon poroda. To ne prikazuje stvarnu sliku žene, smatra Keira, koja je i sama vrlo detaljno opisala vlastiti porod. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak