Obavijesti

Show

Komentari 43

Kelly voli svoje obline: Nisam supermršava i da, volim hranu

Kelly voli svoje obline: Nisam supermršava i da, volim hranu
4

Divno je imati 34 godine, biti na naslovnici časopisa u kupaćem kostimu i govoriti o svom tijelu, zaključila je Kelly Brook koja se ne boji starenja, već uživa u životu

VIDEO

Britanska manekenka za naslovnicu časopisa Cosmopolitan ponosno je pokazala svoje tijelo u kupaćem kostimu. Kelly Brook (34) priznaje da je primijetila kako joj se tijelo s godinama mijenja, no bez obzira na to, kaže da se u svojoj koži osjeća sve udobnije i sigurnije nego ikad prije. 

U intervjuu je progovorila o činjenici da su ostale manekenke koje promoviraju kupaće kostime uglavnom mršave, ako ne i premršave. 

- Nisam supermršava i volim hranu. Prije snimanja mi nije važno napraviti sto čučnjeva,  bitno mi je da se osjećam svježe. Imam obline, imam grudi i nemam namjeru to promijeniti - zaključila je Kelly i dodala da svakodnevno trenira zbog čega se osjeća puno bolje. Oduvijek odlazi na sate plesa, joge i pilatesa. Kaže da se, nakon što je navršila 30 godina, pokušava što više opustiti. 

Starenje ju ne brine

- Uživam u životu, seksu i svom tijelu. Kad ljudi to primijete, postanete im privlačniji - kaže Kelly koju ne brine to što su u njezinim godinama mnoge manekenke već zaboravljene. 

- Starenje me ne brine. Zabavno mi je pronalaziti nove načine na koje se mogu izraziti. Divno je imati 34 godine, biti na naslovnici časopisa u kupaćem kostimu i govoriti o svom tijelu - zaključila je Kelly koja svog zaručnika, Davida Mclntosha, u ovom intervjuu nije spomenula. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine