Show

Komentari 117

Ken se odijeva u Jessicu, otac milijarder je ljut: Odričem ga se

Ken se odijeva u Jessicu, otac milijarder je ljut: Odričem ga se

Ljudski Ken opsjednut je plastičnim operacijama, a na njih je potrošio četiri milijuna kuna. Početkom godine je bio na šezdesetoj te se u emisiji pohvalio kako je uklonio rebra

Rodrigo Alvez (34) najavio je još prošle godine da će promijeniti spol i postati žena, ali čini se kako je to stavio na čekanje. Ipak svijetu je pokazao svoj alter ego koji se zove Jessica. Na 'fotki' kojom se predstavio nosi crnu periku, crveni čipkasti grudnjak koji je upario crvenim ružem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Operaciji promjene spola nije se podvrgnuo zbog oca milijardera. Naime, on je bijesan i zaprijetio mu je da ga više neće financirati.

- Ako se ne prestane odijevati u ženu, za mene više ne postoji - rekao je Rodrigov otac Roserval koji je vlasnik trgovačkog lanca u Brazilu.

Inače, njegov otac je svojedobno ispričao da se boji za život svog sina. Smatra da je pretjerao, ali ipak udovoljava svakoj njegovoj želji.

- Kad je bio tinejdžer, zadirkivali su ga u školi. Bio je iskompleksiran pa se počeo operirati - rekla je 'Kenova' teta.

Ljudski Ken opsjednut je plastičnim operacijama, a na njih je potrošio četiri milijuna kuna. Početkom godine je bio na šezdesetoj te se u emisiji pohvalio kako je uklonio rebra da bi mu sakoi mogli bolje stajati. Objasnio je i kako je planirao ukloniti šest, a niti jedan doktor na to nije pristao pa se zadovoljio sa četiri.

- Nedavno sam se podvrgnuo i detoksu u Indiji koji mi je pomogao da privremeno izgubim kilograme. Izgled mi je jako bitan i svu ušteđevinu ulažem u njega - izjavio je Alvez koji je inače stjuard.

Rebra je stavio u staklenku te ih je ponio i na televizijsko gostovanje. 

Najčitaniji članci